Stiri Interne

Adela Popescu a nascut un baietel

Scris de Alexandru Manea

Adela Popescu a nascut un baietel. Bebelusul a venit pe lume ieri, cu cel putin trei zile inainte de termen, si a primit nota maxima la nastere. Iata ce a declarat sotul ei, Radu Valcan, la scurt timp dupa ce a devenit, pentru prima data, tatic.

radu_valcan_adela_popescu-copil

Adela Popescu a nascut. Actrita a adus pe lume un baietel, primul ei copil, ieri dimineata. Bebelusul era estimat sa vina pe lume in intervalul 14-19 iunie. Nasterea a avut loc pe cale naturala.

„Adela a nascut in aceasta dimineata. Baietelul nostru a avut nota 10 la nastere. Sunt amandoi foarte bine. Emotiile nu se pot exprima in cuvinte. Suntem foarte fericiti”, a declarant aseara Radu Valcan. Bebelusul a primit nota 10 la nastere din partea medicilor.

adela-popescu-nastere

Adela Popescu si Radu Valcan formeaza un cuplu de multi ani, insa abia in vara anului trecut s-au casatorit. La finalul anului trecut, Adela a anuntat ca este insarcinata. De atunci este si prezentatotarea emisiunii “Vorbeste lumea” de la Pro TV. Este de asteptat ca in luna septembrie sa revina pe sticla in aceasta ipostaza.

adela-popescu-radu-valcan-nunta-3

Scrie un comentariu