Stiri Interne

Adda – De Piatra | Lanseaza Videoclipul Oficial

Scris de Iancu Iulia

„De piatra”, noua piesa in care ADDA vorbeste despre frumusetea din suferinta, despre succes si sacrificii.

ADDA revine cu o noua piesa, „De piatra”, o premiera nu numai pentru fanii ei, dar chiar si pentru ea. „Pe langa faptul ca e o piesa speciala pentru mine, de suflet, este si prima oara cand imbin pianul cu vocea. Aceasta melodie este despre o calatorie, despre drumul spre succes, despre sacrificii si despre lupta pe care o duci cu tine, fortandu-te sa fii puternic. Mai ales ca visul te bantuie si nu te lasa sa renunti, te face sa traiesti viata la maximum”, spune ADDA.

Melodia mai vorbeste, dupa cum declara artista, si despre frumusetea calatoriei, oricat de dificila este aceasta. „Dar, dincolo de toate, de fapt bucuria inseamna drumul pe care il parcurgi, este in calatorie. Intotdeauna este si frumusete, chiar si in suferinta. Pentru ca inveti lucruri noi, aduni niste amintiri si inveti ceva ce poti sa transmiti mai departe. Si poti spune un mesaj lumii”, incheie ADDA.

Muzica piesei este semnata de ADDA si de Serban Cazan, textul de ADDA, productie Serban Cazan, Florin Boka, viori Muse Quartet, Master HaHaHa Production. Regia videoclipului este semnata de Sega, scenariul si conceptul – ADDA si Flavius Simion (Baladda Records), productie Rizea Catalin (Baladda Records), make-up Cristian Burca, hair Ilina Dumitru, styling Eli Adam.

In acest an, ADDA a mai lansat piesele „Mama soacra”, „Arde” feat. Killa Fonic, care a ajuns la aproape  23 de milioane de vizualizari pe YouTube, „Ma doare inima” si cele trei piese, „Desculta”, „Linistea”, „Casa bantuita”, care alcatuiesc impreuna cel de-al treilea sezon al Starilor.

 

ADDA – „Mama soacra”

ADDA feat. Killa Fonic – „Arde”

ADDA – „Ma doare inima”

ADDA  – Stare 1 – „Desculta”

ADDA feat. Keed — Stare 2 –  „Linistea”

ADDA  – Stare 3 – „Casa bantuita”

 

 

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu