ADPM Coffee Break

Adam Levine, eternul cuceritor! Iata ce femei superbe i-au trecut prin asternuturi!

Scris de Administrator

Pe langa faptul ca este frontman-ul Maroon 5, una dintre cele mai de succes trupe, Adam Levine este si unul dintre cei mai sexy barbati ai planetei. Asa ca nu e de mirare faptul ca prin patul lui au trecut, de-a lungul anilor, unele dintre cele mai frumoase femei, de la Maria Sharapova si pana la Anne V, Cameron Diaz sau Behati Prinsloo.

iubite-adam-levine

Daca esti liderul unei trupe de succes, nici macar nu trebuie sa arati prea bine pentru a cuceri cu usurinta o femeie frumoasa, asa ca va puteti inchipui cu ce palmares bogat de cuceriri HOT se poate lauda Adam Levine, avand in vedere ca este considerat a fi unul dintre cei mai sexy barbati de pe planeta! De la actrite celebre si pana la Ingerasi Victoria’s Secret, frontman-ul Maroon 5 a avut parte, de-a lungul timpului, de unele dintre cele mai frumoase femei din lume prin pasagere aventuri amoroase ori relatii serioase.

iubite-adam-levine1

Behati Prinsloo, viitoarea doamna Levine

iubite-adam-levine2

Nina Agdal (2013)

iubite-adam-levine3

Anne V (2010 – 2012)

iubite-adam-levine4

Cameron Diaz (2010)

iubite-adam-levine5

Arrielle Vandenberg (2009 – 2010)

iubite-adam-levine6

Angela Bellotte (2009)

iubite-adam-levine7

Janine Habeck (2008)

iubite-adam-levine8

Jessica Simpson (2006)

iubite-adam-levine9

Maria Sharapova (2005)

iubite-adam-levine10

Lindsay Lohan (numele lui Adam Levine apare pe deja faimoasa lista pe care Lindsay Lohan a intocmit-o, cu numele a 36 dintre starurile masculine care i-au trecut prin asternuturi)

Scrie un comentariu