Stiri externe

Adam Levine, despre logodnica lui: „Este cea mai buna femeie din lume”

Scris de Christian Stan

Adam Levine, solistul trupei Maroon 5, a avut ochi doar pentru logodnica lui la premiera filmului „Begin Again”, care puncteaza debutul sau in cinematografie. Adam a fost insotit de Behati Prinsloo, un model de origine sud africana, cu care artistul este logodit inca din iulie 2013.

adam1

„Ea reuseste sa ma faca mereu sa fiu cel mai bun. Este cea mai buna femeie din lume”, declara Adam Levine despre logodnica lui, Behati Prisloo, cu prilejul premierei peliculei „Begin Again”, in care solistul Maroon 5 joaca alaturi de Keira Knightley.

levine2

Adam (35 ani) si-a facut aparitia la premiera de la New York, din cadrul Tribeca Film Festival, fiind insotit de Behice (24 ani), cu care s-a logodit inca de vara trecuta si alaturi de care planuieste acum sa-si petreaca intreaga viata. Solistul de la Maroon 5 pare sa aiba acum ochi doar pentru logodnica sa, cu toate ca anterior i-au trecut prin asternut o pleiada de femei frumoase.

adam-keira

Adam, care a fost desemnat de revista People cel mai sexy barbat in viata, puncteaza acum debutul sau in actorie cu rol principal in filmul „Begin Again”, care va avea premiera in cinematografele din intreaga lume in luna iulie. In acest film, Adam joaca alaturi de Keira Knightley, care are o scena in care trebuie sa cante.

„I-am spus ca s-a descurcat minunat, dar nu m-a crezut deloc. La randul ei m-a incurajat si mi-a spus ca ma descurc binisor cu actoria, insa n-am crezut-o deloc”, spune Adam.

Scrie un comentariu