Carusel Stiri externe

Adam Levine, cel mai sexy barbat din lume! Vezi top 12!

Scris de Christian Stan

Revista People a desemnat topul celor mai sexy barbati din lume in anul 2013, iar in fruntea clasamentului se afla nimeni altul decat liderul trupei Maroon 5, Adam Levine. Liderul din 2012, actorul Channing Tatum, nu se regaseste acum nici macar in topul primilor 12 clasati.

adam-levine-435

In urma voturilor primite de la cititori s-a stabilit in mod clar ca Adam Levine este cel mai sexy barbat in viata in anul 2013, liderul trupei Maroon 5 fiind o surpriza pentru multi. Castigatorii din anii trecuti, Bradley Cooper sau Channing Tatum, nu se mai regasesc in acest an in clasament.

idris elba

2. Idris Elba. Actorul britanic in varsta de 41 de ani il joaca pe Nelson Mandela in pelicula „Nelson”, care urmeaza a fi lansata in curand.

luke-bryan

3. Luke Bryan este un cantaret de muzica country faimos in Statele Unite. Acesta a dat lovitura cu „Crash My Party”, care a ajuns pe locul intai in clasamentele de vanzari.

jimmy-fallon

4. Jimmy Fallon, vedeta de televiziune de la „The Tonight Show”, este una dintre marile surprize ale clasamentului. Jimmy, in varsta de 39 de ani, a devenit tatic in urma cu cateva luni si are o baza uriasa de „followers” pe Twitter, care abia asteapta sa vada poze cu fiica lui, Winnie.

bruno-mars2

5. Bruno Mars intra pentru prima data in topul celor mai sexy barbati ai Planetei direct pe pozitia a cincea.

jonathan-drew-scott

6. Jonathan and Drew Scott sunt doi frati gemeni, vedete de reality-show in Canada. Ei sunt gazdele emisiunii „Property Brothers”, prin care ajuta oamenii sa faca decizia corecta cand cumpara o casa, dar isi aduc contributia si la amenajarea locuintei.

justin-timberlake-435

7. Revenirea in muzica a lui Justin Timberlake l-a propulsat pe acesta si cel mai prestigios top intocmit de revista People.

chris-pine-660

8. Capitanul Kirk din Star Trek, Chris Pine, nu duce lipsa de admiratoare si a adunat destule voturi pentru a fi inclus in top 10.

pharell

9. Pharell a avut doua hituri mari in aceasta vara („Blurred Lines” cu Robin Thicke si „Get Lucky” cu Daft Punk), care l-au transformat pe acesta in revelatia muzicala a anului.

ronan-farrow

10. Ronan Farrow, fiul in varsta de 24 de ani al actritei Mia Farrow, a atras atentia publica in momentul in care a lasat sa se inteleaga ca s-ar putea ca tatal lui sa fie nimeni altul decat legendarul Frank Sinatra.

justin-therou

11. Justin Theroux, logodnicul lui Jennifer Aniston, ocupa pozitia 11 in clasament. Despre Justin si Jenn se zvoneste ca se vor casatori in luna decembrie.

beckham

12. La 38 de ani, David Beckham inca reuseste sa se mentina in topul celor mai „bine” barbati din lume, iar in 2013 se situeaza pe pozitia a 12-a in clasament.

Scrie un comentariu