News Style Judgement

Adam Lambert, la 31 de ani! Iata cele mai extravagante aparitii ale artistului!

Scris de Administrator

Adam Lambert a implinit marti 31 de ani. Pentru a marca asa cum se cuvine acest eveniment, ADPM a pregatit un material in care incercam sa ne aducem aminte cum a ajuns artistul in atentia publicului, dar si care au fost cele mai stylish aparitii ale sale de-a lungul timpului…

adam-lambert-style

Nu degeaba este Adam Lambert supranumit „Glambert”! Artistul are o garderoba impresionanta, iar fiecare aparitie a sa publica este foarte atent studiata, el reusind cu succes sa aduca teatralitatea si stilul inapoi la rock’n’roll. Numai el ar putea sa poarte o palarie de catifea cu o forma ciudata, pene mov si pantaloni cu imprimeu „paisley”… toate in acelasi timp!

adam-lambert-style1

Pe langa muzica sa extraordinara si talentul in materie de fashion, Adam Lambert este un puternic sustinator al drepturilor LGBT si a strans mii de dolari pentru proiectele atistice ale studentilor din intreaga America.

adam-lambert-style2

Starul, pe numele sau adevarat Adam Mitchel Lambert, s-a nascut in Indianapolis, Indiana, pe pe 29 ianuarie 1982. La scurt timp dupa nasterea lui Adam, familia lui s-a mutat in San Diego, California. Inca din copilarie, atistul si-a manifestat talentul muzical, astfel ca a aparut in numeroase productii loale ale Metropolitan Educational Theatre Network.

adam-lambert-style3

Inainte de a aparea la „American Idol”, show-ul care i-a schimbat complet viata si l-a transformat in celebritate, Lambert jucase deja intr-o serie de musicaluri. Timp de 6 luni a facut parte din distributia unui turneu european a productiei „Hair”, dar a jucat si in alte musicaluri precum „Brigadoon” sau „110 in the Shade”.

adam-lambert-style4

adam-lambert-style5

In anul 2009, Adam Lambert s-a prezentat la auditiile pentru cel de-al 8-lea sezon al show-ului „American Idol” si a reusit sa ajunga in finala. In timpul competitiei, presa a intrat in posesia unor fotografii ce insinuau faptul ca Adam ar fi gay, ceea ce a cauzat o mare valva mediatica.

adam-lambert-style6

Mai tarziu, dupa ce a fost clasat pe locul 2 al concursului, Lambert a recunoscut public faptul ca este gay.

Cu toate ca in competitia „American Idol” Adam a fost invins de Kris Allen, acesta s-a bucurat de aprecierea publicului chiar si in afara concursului. Lambert a lansat primul material discografic, intitulat „For Your Entertainment”, pe 23 noiembrie 2009. Albumul a avut un real succes atat in randul fanilor, cat si printre critici.

adam-lambert-style7

adam-lambert-style8

Cei de-al doilea album lansat de Adam Lambert se numeste „Trespassing” si a primit din partea iTunes titlul de „Cel Mai Bun Album Pop al Anului 2012”.

adam-lambert-style9

adam-lambert-style10

Anul acesta, cu ocazia zilei sale de nastere, artistul a facut apel la fanii sai, rugandu-i pe acestia sa doneze cate 31 de dolari Fundatiei „We Are Family” ce promoveaza diversitatea culturala. Conform Aceshowbiz si Billboard, la finele saptamanii trecute, donatiile atinsesera deja suma de 16.000 de dolari.

adam-lambert-style11

adam-lambert-style12

adam-lambert-style13

adam-lambert-style14

adam-lambert-style15

adam-lambert-style16

adam-lambert-style17

adam-lambert-style18

adam-lambert-style19

adam-lambert-style20

adam-lambert-style21

adam-lambert-style22

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu