News

Vocea lui valoreaza… 47 de milioane de dolari!

Scris de Christian Stan

Finalistul de la American Idol, Adam Lambert si-a asigurat vocea pentru suma record de 47 de milioane de dolari. Asigurarea vocii sau a unor parti ale corpului este tare la moda printre celebritati, care si-au asigurat pana acum picioarele, fundul sau sanii.

Adam Lambert a devenit celebrul odata ce a ajuns in finala concursului American Idol, pe care insa nu l-a castigat. Cu toate acestea, Adam este printre singurii participanti la un concers de talente in ultimii ani, care a reusit sa ajunga celebru in intreaga lume prin piesele sale.

Pentru ca are o voce cu totul deosebita, apreciata de toti criticii muzicali, Adam a reusit sa incheie o polita de asigurare record pentru vocea sa, in valoare de 47 de milioane de dolari.

In comparatie, Bruce Springsteen si Rod Stewart si-au asigurat vocea pentru doar 5 milioane de dolari. Picioarele lui David Beckham valoreaza 70 de milioane de dolari, insa cea mai mare suma asigurata o are Jennifer Lopez.

Faimosul posterior al divei latino a fost asigurat pentru suma record de 300 de milioane de dolari.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu