Stiri externe

Acuzațiile de pedofilie contra lui Michael Jackson, respinse definitiv de Curtea Supremă

Scris de Ana Kozma

Acuzațiile de pedofilie pe care Wade Robson și James Safechuck i le-au adus lui Michael Jackson au fost ieri respinse definitiv de Curtea Supremă din Los Angeles. Iată aici detaliile!

Acuzațiile de pedofilie contra lui Michael Jackson, respinse definitiv de Curtea Supremă

„Leaving Neverland”, documentarul prin care doi bărbați l-au acuzat pe Michael Jackson de pedofilie, a fost respins în instanță.

Curtea Supremă din Los Angeles a decis ieri împotriva lui Wade Robson și a respins cazul.

„Wade Robson și-a petrecut ultimii 8 ani aducând reclamații frivole în diferite procese împotriva Michael Jackson Estate și a companiilor asociate acesteia. Robson a luat aproape 30 de depoziții și a prezentat nenumărate documente încercând să-și dovedească acuzațiile. Totuși, judecătorul a decis încă o dată faptul că acestea sunt total nefondate. Că nu există baze pentru un proces, iar ultimul său caz a fost respins”, a declarat Jonathan Steinsapir, avocat pentru Michael Jackson Estate.

Anterior, și procesul intentat de James Safechuck a fost respins.

Wade Robson și James Safechuck l-au dat în judecată pe Michael Jackson. În plus, au participat și la realizarea documentarului HBO, regizat de Dan Reed, în care superstarul era acuzat de pedofilie la câțiva ani după moartea sa. Oprah Winfrey a fost și ea parte a acestui proiect. I-a intrervievat pe cei doi, permițându-le să îi aducă public acuzații grave lui Michael Jacskon fără însă a avea vreo dovadă solidă în acest sens. Din fericire, totul a luat sfârșit ieri, când Curtea Supremă a respins definitiv cazul.

Ultima filmare cu Michael Jackson în viață, realizată de camerele de supraveghere

Scrie un comentariu