Style Radar

Acum poti lua micul dejun la Tiffany’s!

Scris de Sorin Dutoiu

Unul din cele mai celebre filme din istorie, Breakfast at Tiffany’s, se transforma acum intr-o experienta reala. Iata cum poti lua adevaratul mic dejun la Tiffany’s, magazinul de bijuterii din New York!

Acum poti lua micul dejun la Tiffany’s!

In celebrul film Breakfast at Tiffany’s, Audrey Hepburn aparea, imbracata elegant, la primele ore ale diminetii, admirand vitrina cu bijuterii, din strada, si savurand o cafea si un croissant.

Titlul filmului a devenit unul din cele mai celebre din istorie. Acum, cei de la Tiffany’s l-au transformat intr-o adevarat experienta. Practic, poti lua micul dejun, unul adevarat, in celebra locatie din New York.

Maine se inaugureaza cafeteria Blue Box Café in incinta magazinului din New York, la etajul 4, acolo unde se afla expuse si decoratiuni interioare, carti vintage sau produse pentru copii.

Mobila cafeteriei si peretii au nuanta turquiose, iar de la fereastra poti admira Central Park. Este disponibil un singur meniu ce se schimba in fiecare sezon, ce include preparate din ingrediente naturale.

De exemplu, o salata cu lobster si avocado sau cu pui, salata si rosii. Pranzul costa 39 de dolari si include un starter si fel principal.

Daca vrei sa iei micul dejun din film, ai la dispozitie, pentru 29 de dolari, o cafea si un croissant, ce vin cu un toast de avocado, oua si somon afumat.

Scrie un comentariu