Stiri externe Video

Actrițele din Friends s-au reunit la Premiile Emmy 2020

Scris de Ana Kozma

Gala digitală de decernare a Premiilor Emmy 2020 a adus o mulțime de surprize, printre care și o reuniune neașteptată a actrițelor din Friends. Este vorba despre Jennifer Aniston, Courteney Cox și Lisa Kudrow.

Actrițele din Friends s-au reunit la Premiile Emmy 2020

Premiile Emmy 2020 s-au desfășurat azi-noapte în condiții speciale, de pandemie. Nu a fost o decernare clasică, ci o gală organizată în mediul virtual. Una dintre surprizele serii a constat într-o reuniune neașteptată.

Actrițele din Friends s-au reunit la Premiile Emmy 2020. Jennifer Aniston, Courteney Cox și Lisa Kudrow au apărut împreună la ceremonia digitală prezentată de Jimmy Kimmel.

„Locuim împreună din 1994”, au glumit actrițele din serialul Friends. Făcând referire, bineînțeles, la îndrăgitele personaje Rachel, Monica și Phoebe.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

It’s happening… ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

O postare distribuită de Jennifer Aniston (@jenniferaniston) pe

Fanii așteaptă cu nerăbdare reuniunea actorilor din Friends într-o serie specială ce va fi difuzată pe HBO Max. Producția a fost amânată pe fondul pandemiei de coronavirus. Astfel că filmările vor începe abia în această toamnă, deci fanii serialului mai au ceva de așteptat.

Reuniunea FRIENDS amanata din nou! Se filmeaza abia la toamna!

De-a lungul celor 10 ani în care a fost difuzat, serialul Friends a obținut mai bine de 60 de nominalizări la Premiile Emmy și a câștigat 6 trofee.

Câștigătorii premiilor EMMY 2020

Scrie un comentariu