Stiri externe

Actrita Joan Rivers (Fashion Police) a murit!

Scris de Alexandru Manea

Doliu la Hollywood! Actrita Joan Rivers, renumita in ultimii ani pentru replicile acide din cadrul emisiunii „Fashion Police” de la E! Entertainment, a incetat din viata azi dupa ce a stat timp de aproape o saptamana in coma. Rudele sale spun ca a „murit impacata, inconjurata de familie si de prietenii apropiati”.

joan-rivers-rip

Actrita Joan Rivers a incetat azi din viata la varsta de 81 de ani. Vedeta emisiunii „Fashion Police” de la E!Entertainment a stat aproape o saptamana in coma, conectata la aparate, dupa ce, pe 28 august, a suferit un stop cardiorespirator in timpul unei operatii chirurgicale la corzile vocale.

Rudele sale sustin ca in momentul decesului actrita era inconjurata de familie si de prietenii apropiati si ca „a murit impacata”.

Joan Rivers avea la activ peste cinci decenii de activitate in lumea filmului si a televiziuni. A facut parte din distributia mai multor productii TV de comedie, iar in ultimii ani s-a bucurat de un succes fulminant multumita rolului sau din emisiunea „Fashion Police”.

In cadrul show-ului de la E! Entertainment, Rivers obisnuia sa critice cu cuvinte dure vedetele care apareau la evenimente mondene imbracate „necorespunzator” din punctul ei de vedere.Scrie un comentariu