Stiri externe

Actrita din Superman si-a pus capat zilelor!

Scris de Iancu Iulia

Actrita din filmul Superman, Margot Kidder a fost gasita moarta in casa, pe 13 mai, anul acesta, iar raportul legistilor confirma faptul ca ea s-a sinucis.

Conform Associated Press, Margot Kidder s-a sinucis. Ea a murit in urma unei supradoze de droguri si alcool pe care si-a administrat-o singura. Ea a fost gasita moarta in casa ei din Livingston, Montana.

Fiica lui Margot, Maggie McGuane a declarat pentru acceasi sursa ca, de cand autoritatile au chemat-o in casa mamei sale, ea a stiut ca este vorba dspre o sinucidere.

“Sunt usurata ca adevarul a iesit la suprafata. Este important sa fii deschis si sincer despre acest subiect ca sa nu pluteasca deasupra ta un nor al rusinii pentru ca ai de a face cu o astfel de situatie.”

Kidder a suferit ani intregi de tulburare bipolara, iar situatia sa s-a agravat in 1990, cand a fost implicata intr-un accident de masina, in urma caruia a stat intr-un scaun cu rotile timp de doi ani. Din acest motiv, nu a mai putut lucra si era in pragul falimentului.

Sase ani mai tarziu, a ajuns pe strazi dupa ce a avut o cadere nervoasa si a disparut cateva zile. A fost gasita in curtea unui om care a dus-o la politie, iar mai apoi a fost internata intr-un centru psihiatric de reabilitare.

Starul din Superman a pledat pentru raspandirea informatiilor despre bolile mentale si isi dorea sa ajute cat mai multi oameni sa inteleaga ce se intampla cu ei.

Si fiica ei a declarat ca in statul Montana, rata cazurilor de suicid este foarte ridicata si ii indeamna pe toti care au probleme sa caute ajutor:

“Este o combinatie ciudata intre durere si suparare adanca. Stiind cate familii din acest stat se confrunta cu o astfel de situatie, mi-as dori sa pot sa ajung la fiecare dintre ei.” – a mai completat Maggie McGuane

Ultimii ani din viata actritei au fost plini de probleme si conflicte pentru a adus in casa ei oameni nevoiasi pe care isi dorea sa ii salveze. A ajuns sa fie inconjurata de dependenti de amfetamine care ii furau bunurile si medicamentele si a trait in conditii insuportabile.

Margot Kidder a castigat multa famia dupa ce a interperat-o pe Lois Lane in prima productie a filmului Superman. Actrita a aparut si in alte filme, printre care se numara: Brian De Palma’s Sisters, The Amityville Horror, The Great Waldo Pepper with Robert Redford si Black Christmas.

Scrie un comentariu