Stiri Interne

Actrita din Romania care l-a ispitit pe Jude Law in “The Young Pope”

Scris de Ana Kozma

Frumoasa Madalina Bellariu Ion este actrita din Romania care a jucat la Bollywood, in Italia, dar si in celebrul serial “The Young Pope”, alaturi de Jude Law. Iar, in curand, o vom putea vedea intr-un serial romanesc.

Actrita din Romania care l-a ispitit pe Jude Law in “The Young Pope”

Madalina Bellariu Ion este una din romancele care a reusit sa devina celebra peste hotare, iar asta gratie frumusetii sale incontestabile si a talentului actoricesc.

A jucat in filme in Italia si la Bollywood, dar de departe cea mai placuta amintire este aceea a rolului pe care l-a avut in serialul “The Young Pope”, in regia lui Paolo Sorrentino.

In productia difuzata de HBO, Madalina a jucat alaturi de insusi Jude Law, incercand sa-l ispiteasca pe Tanarul Papa printr-o conversatie despre Dumnezeu.

“A fost foarte usor sa lucrez cu Jude, fiindca era foarte relaxat. El a fost cel care a venit la mine sa repetam scenele, inainte de filmari. In pauze, am discutat despre Transilvania si despre cat de mult i-a placut Romania. Experienta de actorie alaturi de el m-a facut sa realizez cat de important este sa ramai modest, asa cum este Jude”, a povestit actrita intr-un interviu pentru Kanal D.

Jude Law, gol-golut in filmul in care joaca alaturi de Madalina Ghenea!

Iata ca romanii vor avea ocazia din luna februarie sa se bucure de aparitia Madalinei Bellariu Ion si in noul sezon al serialului „Sacrificiul: Alegerea”, difuzat de Antena 1.

Scrie un comentariu