Stiri externe

Actrita care s-a revoltat la adresa aplicatiilor de mobil care te fac mai slaba

Scris de Ana Kozma

In vreme ce majoritatea oamenilor sunt de parere ca aplicatiile de editare a fotografiilor sunt o reala binecuvantare, o actrita de la Hollywood s-a revoltat public impotriva aplicatiilor de mobil care te fac mai slaba!

Actrita care s-a revoltat la adresa aplicatiilor de mobil care te fac mai slaba

Aplicatiile de editare a fotografiilor sunt din ce in ce mai populare si o multime de oameni le folosesc pentru a arata mai bine pe retelele de socializare decat in realitate. Iata insa ca Lili Reinhart, actrita cunoscuta publicului din serialul Riverdale, a criticat public aplicatiile de mobil care te fac mai slaba.

Conform actritei, aceste aplicatii sunt periculoase si pot cauza boli precum bulimia sau anorexia, intrucat creeaza asteptari nerealiste in ceea ce priveste standardele de frumusete.

“Nu e ok! De asta apar tulburarile alimentare. De asta retelele de socializare au devenit periculoase pentru sanatatea noastra. De asta oamenii au ajuns sa aiba asteptari nerealiste de la felul in care arata”, a spus Lili Reinhart.

Actrita ii indeamna pe cei care o urmaresc pe retelele de socializare sa nu foloseasca astfel de aplicatii de editare a fotografiilor si sa nu incurajeze sub nicio forma utilizarea lor, intrucat asa ajungem sa credem ca nu suntem destul de buni si de frumosi.

Lindsay Lohan, pusa la zid pe Instagram! Exagereaza cu editarea pozelor in Photoshop!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Once Upon A Time

O postare distribuită de Lili Reinhart (@lilireinhart) pe

 

Vezi această postare pe Instagram

 

my glam team gets an honorary Oscar for getting me ready in 1 hour.

O postare distribuită de Lili Reinhart (@lilireinhart) pe

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu