News Stiri Interne

Actrita Alexandra Dinu joaca alaturi de Adrien Brody, John Malkovich si Antonio Banderas in thrillerul de Hollywood, “Unchained”

Scris de Christian Stan

Alexandra Dinu puncteaza un nou succes profesional la Hollywood. Actrita face parte din distributia thrillerului “Unchained”, alaturi de Adrien Brody, Antonio Banderas si John Malkovich.

alexandra-dinu-los-angeles-edwarda-aninaru-unica

Alexandra Dinu, fotografiata de Edward Aninaru pentru revista UNICA

Conform presei americane de specialitate, “Unchained” este regizat de Paul Solet, iar filmarile vor incepe in data de 14 Noiembrie. Pelicula va avea premiera in a doua jumatate a anului 2017.

alexandra-dinu-edward-aninaru-unica-2-los-angeles

Alexandra Dinu, fotografiata de Edward Aninaru pentru revista UNICA

Acesta este cel de-al doilea film american in care Alexandra Dinu joaca in ultimele sase luni. Actrita tocmai a terminat prima parte a filmarilor pentru thriller-ul “Final Score”, in care interpreteaza rolul principal feminin.

alexandra-dinu-luomo-vogue

Alexandra Dinu la petrecerea L’Uomo Vogue de la Festivalul de Film de la Venetia din anul 2014

In acest film, Alexandra Dinu joaca alaturi de fostul Agent 007, Pierce Brosnan, si de Dave Bautista (cunoscut din super-productii precum “Spectre” si “Guardians of the Galaxy”). Filmarile au avut loc la Londra in lunile septembrie-octombrie, urmand ca ultimele scene sa fie filmate in luna decembrie. Productia va avea premiera mondiala tot in anul 2017.

alexandra-dinu-bulgari-party-los-angeles

Alexandra Dinu la petrecerea Bulgari de la Los Angeles (Februarie 2015)

Dupa o cariera de succes in industria cinematografica din Italia, Alexandra Dinu s-a mutat anul trecut in Los Angeles semnand pentru noi productii cinematografice, de aceasta data la Hollywood. Alexandra a reusit ca, in scurt timp, sa obtina rolul principal feminin in thrillerul “Final Score”, care va ajunge si in cinematografele din Romania imediat dupa premiera mondiala.

Scrie un comentariu