Stiri externe

Actorul american care a murit de COVID-19. I se amputase și un picior!

Scris de Ana Kozma

Nick Cordero și-a pierdut viața în mod tragic, la doar 41 de ani. Starul Brodway s-a stins după 3 luni de luptă crâncenă cu serioase complicații apărute în urma infectării cu COVID-19.

Nick Cordero a murit după 95 de zile petrecute în spital. S-a luptat timp de 3 luni pentru viața sa, dar complicațiile apărute în urma infectării cu COVID-19 i-au fost fatale. Starul Brodway s-a stins din viață ieri, pe patul unui spital din Los Angeles.

Tragica sa trecere în neființă a fost anunțată pe Instagram chiar de Amanda Kloots, soția regretatului artist. Cei doi au împreună și un copil în vârstă de 1 an, Elvis.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

God has another angel in heaven now. My darling husband passed away this morning. 

O postare distribuită de AK! ⭐️ (@amandakloots) pe

Nick Cordero a fost pentru prima oară internat în spital la finele lunii martie. A fost inițial diagnosticat cu pneumonie. A intrat rapid la terapie intensivă și îi era din ce în ce mai greu să respire. Câteva zile mai târziu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19.

Primele sale simptome au fost oboseala și lipsa totală a energiei. Soția sa își amintește că acesta nici măcare nu se putea ridica din pat. Starea lui s-a înrăutățit rapid după internare, putând să respire doar cu ajutorul unui ventilator.

De-a lungul celor 95 de zile petrecute în spital, Nick a suferit numeroase complicații. În luna aprilie i-a fost amputat un picior. De asemenea, a suferit cateva mini accidente vasculare, septicemie, cheaguri de sânge. Medicii au fost chiar nevoiți să îi monteze un stimulator cardiac. Din păcate însă, toate eforturile cadrelor medicale au fost în zadar…

Discursul Reginei Marii Britanii despre Coronavirus. De ce a ales rochie turquoise!

Scrie un comentariu