Stiri externe Video

Actorii din DALLAS s-au reintalnit online! Iata cum arata acum Bobby, Sue Ellen, Lucy si Ray!

Scris de Ana Kozma

Actorii din Dallas s-au reintalnit online la aproape 29 de ani de la terminarea serialului care a facut istorie. Iata cum arata in prezent Bobby, Sue Ellen, Lucy si Ray!

Actorii din DALLAS s-au reintalnit online! Iata cum arata acum Bobby, Sue Ellen, Lucy si Ray!

Daca show-ul Stars In The House i-a adus mai intai impreuna pe actorii din Melrose Place, iata ca a venit acum randul actorilor din distributia Dallas. Show-ul difuzat pe YouTube a prezentat o reintalnire in mediul virtual la aproape 29 de ani dupa terminarea celebrului serial.

Patrick Duffy, Linda Gray, Charlene Tilton si Steve Kanally sunt doar cativa dintre actorii ce au facut furori in Dallas intre anii 1978 si 1991.

Serialul Dallas a fost un adevarat fenomen in Romania. A fost mai intai difuzat la inceputul anilor 80, pentru ca apoi sa fie interzis de regimul comunist, de teama ca romanii sa nu inceapa sa isi doreasca stilul de viata american, liber, pe care il vedeau in film.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Nostalji Rüzgârı 🇹🇷🌍🎬🎭📺📸🎵🗣 (@nostalji_ruzgari) pe

Serialul a fost redifuzat ulterior in primii ani de dupa Revolutie si a fost, din nou un mare fenomen. Practic, joi seara si duminica seara, strazile din orasele din Romania erau aproape pustii pentru ca aproape toata lumea era in casa si urmarea episoadele serialului.

Reuniune “Melrose Place” pe YouTube. Se pregateste o noua serie?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de JR & Sue Ellen ❤🌹 (@jr_and_sueellen.dallas) pe

Scrie un comentariu