Stiri externe Video

Actorii din Beverly Hills, din nou impreuna! Cand va avea premiera noul serial!

Scris de Ana Kozma

Actorii din serialul fenomen Beverly Hills au ajuns din nou impreuna pe platourile de filmare! Iata de cand ii vom putea vedea iar in rolurile care i-au facut celebri!

Actorii din Beverly Hills, din nou impreuna! Cand va avea premiera noul serial!

Gasca din Beverly Hills este reunita! Jason Priestly, Shannen Doherty, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green si Tori Spelling pot fi vazuti din nou impreuna, in teaserul pentru noul serial BH90210.

Postul de televiziune Fox a lansat teaserul in aceasta saptamana, ocazie cu care a si anuntat data de incepere a serialului – 7 august!

Serialul „Beverly Hills 90210” va fi reluat cu distributia originala!

In filmuletul de doar 30 de secunde, actorii din Beverly Hills apar in jurul unei mese rotunde, acolo unde se intalnesc pentru a citi scenariul noului serial. Se imbratiseaza, fac poze si stau la povesti.

O sursa a povestit pentru presa internationala ca actorii s-au inteles de minune pe platourile de filmare. Singurul care a lipsit a fost regretatul Luke Perry, care a murit in urma unui atac cerebral masiv in luna martie a acestui an. Chiar inainte de marea tragedie, actorul isi exprimase dorinta de a face parte din proiectul BH90210.

„Este o energie pozitiva pe platoul de filmare si actorii sunt recunoscatori ca au din nou sansa sa lucreze impreuna. Mai ales dupa moartea lui Luke. Toti vor sa se asigure ca amintirea lui va ramane vie prin intermediul acestui show”, a povestit o sursa din apropierea actorilor.

In memoriam Luke Perry, rebelul dupa care au suspinat fetele din lumea intreaga!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Welcome home. 90210 returns this summer on @FOXTV. #90210onFOX

O postare distribuită de BH90210 (@bh90210) pe

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu