Stiri Interne

Carmen Negoita a ars 3000 de calorii de Pasti! A colindat trei ore pe munte pana la Cascada Cailor!

Scris de Administrator

Carmen Negoita a petrecut Pastele departe de casa, in Maramures, unde, alaturi de amici buni va participa in aceasta seara la nunta unei prietene apropiate. In plus, cu aceasta ocazie, a avut ocazia sa descopere cateva dintre minunatiile tarii noastre, dar si sa se mentina in forma, urcand pe jos, prin munti, pana la Cascada Cailor.

carmen negoita

Renumitul fashion blogger Carmen Negoita a petrecut, cu ocazia Sarbatorilor Pascale, cateva zile de vis in nordul tarii si a profitat de vremea buna pentru a vizita locuri de vis si a face chiar drumetii montane. Astfel, alaturi de un grup de prieteni a urcat pret de o ora si jumatate pe Muntii Rodnei pentru a ajunge la Cascada Cailor.

carmen-negoita-pasti-2

“Este cea mai mare cascada din Romania. Provine dintr-un circ glaciar si este de-a dreptul spectaculoasa. A meritat efortul. Am urcat timp de o ora si jumatate. Atat ne-a luat si la coborare. M-am ales cu o febra musculara de toata frumusetea. Cred ca am consumat peste 2000 de calorii numai pe munte. Plus o mie cat ne-am plimbat prin oras de dimineata pana seara”, povesteste Carmen Negoita.

Aseara, Carmen a organizat petrecerea burlacitelor pentru prietena ei care se va marita azi.

carmen-negoita-cascada

“Am rezervat la un centru spa. Am luat masti de infrumusetare, fructe, baloane, sampanie. A fost distractive!”, marturiseste bloggerita.

Periplul lui Carmen prin tara se va incheia maine, cand se va intoarce la Bucuresti pentru noi proiecte de fashion.

carmen-negoita-pasti-1

“Am colindat jumatate de tara. Ne-am oprit in Brasov, Sibiu, Targu Mures, iar la intoarcere vom vizita si Bistrita, Rupea si Sighisoara. Avem o minunatie de tara de care ar trebui fiecare dintre noi sa se mandreasca. Va recomand sa o vizitati, mai ales acum, primavara. Peisajele sunt incredibil de frumoase”, declara Carmen Negoita.

Scrie un comentariu