Stiri externe

Aceste vedete au donat milioane pentru victimile uraganului Harvey

Scris de Alexandru Manea

Uraganul Harvey a provocat pagube imense, răniți și decese în statul Texas și în cele vecine. Oameni din toată lumea au sărit să ajute financiar victimile. Printre aceștia și vedete foarte cunoscute. Iată despre cine este vorba!

Aceste vedete au donat milioane pentru victimile uraganului Harvey

Oameni din întreaga lume au sărit deja în ajutorul victimilor uraganului Harvey, teribila furtună tropicală din Golful Mexic ce a devastat Texasul și statele învecinate. Sunt înregistrate deja zeci de decese, iar milioane de oameni au încă locuințele inundate. Printre cei care au sărit în ajutorul acestora se află și vedete cunoscute.

Taylor Swift a făcut o donație semnificativă către Houston Food Bank, mai ales că mama ei a absolvit Universitatea din Houston, orașul cel mai afectat de uragan.

 

Miley Cyrus a anunțat că donează jumătate de milion de dolari prin fundația sa, Happy Hippie Foundation.


Demi Lovato a donat 50.000 de dolari. Artista a crescut în Dallas și inițiat chiar o strângere de fonduri alturi de DNCE, Nick Jonas și Philimack.

Selena Gomez, născută în Texas, a sărit în ajutor. Nu s-a dezvăluit suma donată, însă artista și-a încurajat fanii pe Instagram să doneze bani către Hurricane Harvey Relief Fund.

Leonardo DiCaprio a donat 1 milion de dolari prin Leonardo DiCaprio Foundation, către United Way Harvey Recovery Fund. În plus, a postat pe Twitter și un link unde fanii săi pot intra ca să doneze.

Sandra Bullock

Actrița deține o casă în Texas și a donat 1 milion de dolari către Crucea Roșie. Nu mai există politică atunci când ești afundat în 3 metri de apă. Sunt doar ființe umane în 3 metri de apă, a declarat vedeta.

 


Kevin Hart a dat startul pe Instagram competiției caritabile Hurricane Harvey Relief Challenge, anunțând că a donat deja 50.000 de dolari către Crucea Roșie. Până acum campania lui a strând jumătate de milion  de dolari.

Familia Kardashian-Jenner

Kris Jenner a anunțat pe Instagram că, alături de fiicele sale, donează jumătate de milion de dolari către Crucea Roșie și  Salvation Army.


Jennifer Lopez și Alex Rodriguez

Cei doi au donat fiecare câte 25.000 de dolari către Crucea Roșie.


Nicki Minaj

La fel a procedat și artista.

 

I’ll donate 25K for Houston. Praying for everyone there. Great work @kevinhart4real

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on


Chris Brown

Artistul a donat 100.000 de dolari către un program care ajutăimediat victimile.

Beyoncé

Artista a anuntat că va iniția un plan de ajutorare a victimilor, alături de echipa ei și de pastorul său, mai ales că s-a născut în Houston.

Cher

Vedeta a menționat pe Twitter că donația ei merge către ajutarea animalelor izolate de ape și aflate în pericol de înec.

Scrie un comentariu