News Style Radar

Accesorii glam, de la Burberry. Trebuie sa le ai in aceasta primavara!

Scris de Christian Stan

Accesoriile propuse de casa de moda Burberry reusesc de fiecare data sa atraga atentia consumatorilor de moda, iar in aceasta primavara nu exista o abatere de la regula. Chiar daca brand-ul britanic si-a obisnuit publicul cu accesorii elegante, practice si care nu se demodeaza niciodata, in acest sezon a adus o schimbare surprinzatoare de directie. Accesoriile au jucat un rol mult mai important in a crea acel efect “wow”!

accesorii4

 

accesorii5

Gentile structurate, pantofii, esarfele, portofelele si chiar umbrelele au capatat o alura “glam”. Astfel, brand-ul britanic a adus o alternativa celor care sunt in cautarea unor piese “investitie”, dar care sa atraga atentia. Cu siguranta, consumatorii de lux vor aprecia detaliile din piele exotica, accentele metalice si tonurile specifice pietrelor pretioase care dau un “suflu” modern colectiei.

accesorii7

Selectia de genti este suficient de variata, astfel incat sa satisfaca nevoia de functionalitate, dar sa creeze si un puternic impact vizual, in timp ce balerinii si sandalele au ca efect transformarea totala a oricarei tinute. Inspira-te din colectia propusa de Burberry in acest an si nu neglija efectul pe care accesoriile il pot avea asupra look-ului tau!

In Romania, magazinul Burberry se afla in Bucuresti, pe strada Luterana, nr 4.

Scrie un comentariu