Stiri Interne

Acasă la Teo Trandafir. Cum arată vila pe care a cumpărat-o pe loc!

Scris de Alexandru Manea

Teo Trandafir și-a deschis ușa casei pentru prima dată pentru o echipă TV. Iată cum arată vila pe care, după cum spune, a cumpărat-o imediat ce a văzut-o.

Acasă la Teo Trandafir. Cum arată vila pe care a cumpărat-o pe loc!

Teo Trandafir și fiica ei, Maia, locuiesc de ceva timp într-o vilă în apropiere de București. Vedeta și-a dorit să se mute într-o locuință mai spațioasă, dar pe care să o cumpere deja construită și amenajată.

Prima opțiune pe care a avut-o a fost și cea câștigătoare. După cum declară, aceasta este prima vilă pe care a vizionat-o și, pentru că și fiica ei a simțit-o ca pe locul căruia să îi spună acasă, a cumpărat-o a doua zi.

Pentru prima dată vedeta și-a deschis ușa casei pentru o echipă TV. Reporterii WOWbiz au intrat în locuință și au filmat livingul, bucătăria open space și dressingul.

Teo mărturisește că a decis să nu gătească în casă motivând că, dacă ar face-o, ar include multă ceapă în preparate, iar mirosul ar intra în pereți și mobilă. În schimb, casa e plină de dulciuri, ciocolată și biscuiți, iar, când vine vorba de gătit, Maia spune că preferă pizza fără blat pregătită de mama ei.

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu