Cinenews Stiri externe

Vei ramane socat! Afla cat castiga o actrita tanara la Hollywood, in doar 12 zile de filmare!

Scris de Christian Stan

Abigail Breslin este un nume necunoscut pentru cei mai multi dintre voi. Tanara actrita a putut fi vazuta de curand in cinematografele romanesti in filmul SF „Ender’s Game”, in care aceasta a avut un rol minor. Pentru cele 12 zile de filmare, Abigail a castigat insa o suma colosala. Unui roman de rand i-ar lua cinci ani de zile sa ajunga la un asemenea venit.

abigail-breslin-endersgame

Se plateste bine la Hollywood, se stie asta! Ceea ce nu se stie este ca si actorii care joaca roluri secundare si au la activ doar cateva zile de filmare pentru o pelicula castiga mult mai bine decat un roman de conditie medie, care merge la serviciu zi de zi, vreme de cinci ani.

Sa luam spre exemplu cazul actritei Abigail Breslin, care a avut un rol in pelicula „Ender’s Game”, ce a putut fi vazuta in cinematografele romanesti anul trecut. Tanara actrita, care a implinit pe platourile de filmare vasta de 16 ani, a castigat nu mai putin de 165.000 de dolari pentru doar 12 zile de filmare.

Daca filmul ar fi stat bine la capitolul incasari atunci Abigail ar fi castigat si mai multi bani din bonusuri, iar o eventuala continuare i-ar fi adus acesteia minim 750.000 de dolari. Din pacate pentru Abigal, pelicula SF nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor si a fost un esec de box-office.