ADPM Beauty News Stiri Interne

aBeauty Clinic lanseaza noua tehnologie de ingrijire a pielii

Scris de Christian Stan

Andreea Berecleanu, Nico, Diana Bart, Roxana Ciuhulescu, Geanina Ilies si Julia Jianu, alaturi de membri presei, au participat miercuri 18 aprilie, in cadrul aBeauty Clinique, la lansarea aparatului Dermafrac si a gamei Universkin, eveniment sustinut de Top Line Medicals.

andreea berecealnu geanina ilies

Geanina Ilies si Andreea Berecleanu

Dermafrac, tehnologie ce se regaseste exclusive in clinicile aBeauty timp de un an de zile, regenereaza celular si reechilibreaza fibrele de elastina cu ajutorul procedurii de mezoterapie cu microace. In urma procedurii se formeaza noi celule de tip fibroblaste, care vor produce mai multe fibre de colagen si elastina. Dermafrac are rol in rejuvenarea pielii foto-imbatranite, tratamentul porilor mari sau a problemelor de pigmentatie. In plus, hidrateaza si reintinereste.

andreea bereceleanu

Andreea Berecleanu

diana bart

Diana Bart

nico

Nico

Ce-a de-a doua surpriza a zilei a fost lansarea Universkin. Creata de Doctorii francezi pentru Doctori, gama ofera ingrijire unica, personalizata pentru fiecare pacient in parte. Formula se prepara pe loc, in 20 de secunde, pornind de la un serum de baza pentru reparare si calmare. Universkin are 1159 de combinatii personalizate.

????????????????????????????????????

Roxana Ciuhulescu

julia jianu

Julia Jianu

“Astazi am vorbit despre tehnologie si inovatie in ingrijirea pielii. Dermafrac reprezinta un tratament 3D, cu ajutorul caruia se realizeaza microdermoabraziune, mezoterapie si infuzare de substante antiaging. Astfel, se stimuleaza productia de collagen, pentru intinerirea pielii. Gama Universkin, unica in lume, are la baza tratamente dermato-estetice personalizate, ce contin ingredienti activi, recomandati in urma diagnosticului oferit de specialist. Cu Universkin pielea fiecarui pacient va primi exact ceea ce are nevoie, iar rezultatul este remarcabil, bazandu-se pe studii clinice dovedite”, spune medicul specialist al aBeauty Clinique.

Scrie un comentariu