Stiri externe Video

ABBA revine cu un turneu mondial SF

Scris de Ana Kozma

La jumătate de veac de la înființare și aproape 40 de ani de când s-a destrămat, legendara trupă ABBA revine cu un turneu mondial SF. Iată toate detaliile despre revenirea trupei ce a lansat atât de multe hituri în anii 70 și 80.

ABBA revine cu un turneu mondial SF

Surpriză de proporții pentru fanii trupei! ABBA revine pe piața muzicală în formulă completă. Agnetha Faltskog, Bjorn Ulvaeus, Benny Andersson şi Anni-Frid Lyngstad s-au reunit deja în mare secret. Cei 4 pun la cale un turneu mondial pentru anul 2022. Nu va fi un turneu obișnuit, ci unul de inspirație SF. Pe scenă, în fața fanilor, vor apărea hologramele celor 4 artiști.

Cei patru membri ai trupei ABBA au stat departe de lumina reflectoarelor în ultimele aproape 4 decenii. În 2000 li s-a făcut o propunere să revină cu un turneu mondial contra sumei de 1 miliard de dolari. Era o miză extraordinară, însă suedezii au refuzat atunci oferta. Considerând, probabil, că nu i-ar avantaja la capitolul imagine. Iată însă că de această dată au găsit formula ideală pentru revenire.

Presa internațională anunță că unul dintre primele concerte ABBA va avea loc în Marea Britanie. Turneul va dura aproximativ 2 ani și va cuprinde sute de locații de pe întreg mapamondul.

Emotionant! Membrii trupei ABBA s-au reunit dupa 34 de ani! Iata cum arata!

Scrie un comentariu