Style Judgement

A venit in halat de baie pe Red Carpet

Scris de Alexandru Manea

Cateva vedete cunoscute din showbiz au uimit la MTV Europe Music Awards cu vestimentatiile pe care le-au purtat pe covorul rosu. Una si-a facut aparitia in… halat de baie.

A venit in halat de baie pe Red Carpet

Ceremoniile MTV Video Music Awards si MTV Europe Music Awards sunt cunoscute pentru faptul ca invitatii VIP nu prea respecta niciun cod vestimentar. Aparitiile lor pe Red Carpet sunt variate, de multe ori nonconformiste, ori lipsite de orice regula stilistica.

Spre exemplu, la ceremonia MTV Europe Music Awards, ce a avut loc duminica seara, Rita Ora si-a facut aparitia purtand halat alb de baie, cu prospop infasurat pe cap, ca si cum abia ar fi iesit de sub dus, insa accesorizata cu bijuterii stralucitoare si pantofi stiletto.

Demi Lovato, la randul ei, a purtat un frumos costum al brandului romanesc Styland, direct pe piele, fara a mai purta camasa, maiou sau sutien, oferind astfel o aparitie sexy si eleganta in acelasi timp.

Alte vedete au purtat rochii elegante, altele rochii scurte, de cocktail, iar altele incropeli de diverse stiluri vestimentare.

 

Despre autor

Alexandru Manea

Scrie un comentariu