ADPM Beauty

A scăzut cererea de remodelare a buzelor odată cu purtatul măștilor? Medicul chirurg estetician Iancu Morad explică în ce situație ne aflăm!

Scris de Ana Kozma

Pandemia ne-a schimbat radical stilul de viață de zi cu zi, dar și achizițiile de servicii. Unele produse nu mai sunt căutate, în timp ce altele câștigă din ce în ce mai mult teren.

A scăzut cererea de remodelare a buzelor odată cu purtatul măștilor? Medicul chirurg estetician Iancu Morad explică în ce situație ne aflăm!

Odată cu noile norme de distanțare socială, purtatul măștilor de protecție a devenit obligatoriu în spațiile închise. Măștile acoperă, multe ore pe zi, zona inferioară a feței. Astfel, mai sunt intervențiile estetice, de remodelare a buzelor, la mare căutare? Așa cum erau în perioada de dinaintea pandemiei?

Medicul chirurg estetician Iancu Morad explică în ce situație se află cererea publicului pentru astfel de intervenții de înfrumusețare a aspectului estetic.

Sunt bune accesoriile de masaj facial pentru lifting-ul pleoapelor? Părerea medicul estetician Iancu Morad!

“Odată ce am început să purtăm zilnic măști de protecție, atenția a fost direcționată spre îngrijirea mai atentă a zonei din jurul ochilor. Astfel, blefaroplastia, adică înăturarea pielii în exces de deasupra ochilor, a câștigat din ce în ce mai mult teren, fiind o intervenție rapidă și fără perioadă lungă de recuperare, care ne întinerește vizual cu mulți ani.

Alături de aceasta, ștergerea ridurilor cu toxină botulinică (botox) rămâne prima soluție antiaging pentru frunte și zona din colțul ochilor.

Cererea a fost peste nivelul de anul trecut, imediat după relaxarea măsurilor, de la jumătatea lunii mai.

În același timp, este surprinzător faptul că a crescut cererea pentru remodelarea buzelor, chiar dacă ai presupune că această zonă, fiind acoperită de masca de protecție, ar fi mai puțin importantă în această perioadă.

Până la urmă, gândind logic, în cea mai mare parte a zilei nu purtăm mască și avem nevoie să arătăm bine, să ne placă ceea ce vedem în oglindă.

Cererea pentru procedurile de înfrumusețare a crescut după perioada de izolare, poate și din dorința de a ne oferi nouă înșine bucurie și o stare de bine, în această etapă a vieții foarte stresantă.

Cererea pentru remodelarea buzelor a crescut semnificativ după ce am introdus propria tehnică denumită M-Technique, o procedură avansată prin care se obține o formă naturală a buzelor, respectând conturul natural al buzei superioare”, declară medicul chirurg estetician Iancu Morad.

Blefaroplastia

Blefaroplastia este o intervenție ce durează doar 45 de minute și îmbunătățește aspectul estetic al ochilor, corectează asimetriile, întinerește trăsăturile și oferă luminozitate privirii.

“Blefaroplastia rezolvă problemele estetice din zona ochilor, fie că vorbim de exces de piele, de aspect obosit al privirii ori de asimetrii. Prin mici incizii, se elimină pielea și grăsimea în exces și se corectează problemele estetice. În prezent realizăm această intervenție în clinică, rapid, fără disconfort și cu o recuperare de doar câteva zile. Intervenția se realizează sub anestezie locală, durează până în 45 de minute, iar pacientul se poate întoarce de a doua zi la serviciu. După o săptămână se extrag firele fine, iar perioada de recuperare se încheie”, explică medicul Iancu Morad.

Remodelarea buzelor cu M-Technique

M-Technique este cea mai nouă tehnică de augmentare și remodelare a buzelor cu acid hialuronic. A fost dezvoltată de medicul chirurg estetician Iancu Morad după mai bine de 15 ani de experiență și pasiune în domeniul esteticii. Durata procedurii este de 20-25 de minute, iar perioada de recuperare e de 2-3 zile. Efectul se menține timp de 6 luni.

„Știu că buzele pline și frumos conturate reprezintă unul dintre atuurile de bază ale unei femei. Așa că mi-am dorit să pun la punct o procedură care să aibă ca rezultat buze cu mai mult volum și un contur atrăgător, dar în perfectă armonie cu trăsăturile feței. Am studiat și am lucrat foarte mult până am pus bazele M-Technique. Această tehnică proprie înglobează mai multe tehnici, îmbunătățite și modificate, practicate într-o anumită ordine ce pune accent pe detaliile anatomice ale buzelor. Rezultatul este spectaculos, feminin, dar are un aspect natural și în armonie cu restul feței.

Ce trebuie știut este că e un tratament complex. Durata procedurii este mai mare în comparație cu augmentarea clasică a buzelor cu acid hialuronic. Durata este de aproximativ 20-25 de minute. Finețea detaliilor și complexitatea acestei tehnici este traumatizantă pentru țesutul local. Astfel încât, la 50% din cazuri, apar edeme și vânătăi la nivel local. Recuperarea durează 2-3 zile, timp în care pacienta își poate însă desfășura activitățile obișnuite de zi cu zi”, declară Dr. Iancu Morad.

Procedurile sunt realizate exclusiv de medicul chirurg estetician Iancu Morad în clinicile Luxury Aesthetics din București (Str. Hătmanul Arbore 12) și Constanța (Str. Bogdan Voda 75).

Scrie un comentariu