Stiri externe

A scăpat Britney Spears de sub controlul financiar al tatălui ei? Ce se întâmplă cu mișcarea „Free Britney”?

Scris de Ana Kozma

Ai spune că vedetele au vieți perfecte! Nu este deloc așa. Britney Spears, spre exemplu, se luptă să scape de sub controlul financiar al tatălui ei. Află ce se întâmplă în prezent cu mișcarea „Free Britney”!

A scăpat Britney Spears de sub controlul financiar al tatălui ei? Ce se întâmplă cu mișcarea „Free Britney”?

Britney Spears a cerut instanței să o scoată de sub controlul financiar al tatălui ei după 12 ani. Nu a avut însă noroc. După prima audiere, Jamie Spears rămâne tutorele legal al artistei.

Tatăl ei i-a controlat finațele, viața și cariera din momentul în care Britney Spears a avut prima cădere publică, în urmă cu 12 ani. Un aranjament pe care fanii ei îl condamnă, susținând că în toți acești ani a fost manipulată și controlată la fiecare mișcare.

Din cauza unor probleme de sănătate, anul trecut Jamie a renunțat pentru o perioadă la rolul de „gardian” al fiicei sale. În acest timp, Jodi Montgomery (managerul ei) a fost desemnată să ocupe această poziție. Acum, Britney dorește ca Jodi să rămână permanent gardianul său legal.

Protestatarii #FreeBritney au luat cu asalt tribunalul săptămâna aceasta, susținându-și vedeta preferată în acest demers. Din păcate însă, Britney nu a avut câștig de cauză.Astfel, tatăl ei rămâne tutore legal cel puțin până în februarie 2021.

Surse au declarat pentru presa internațională că Britney a fost declarată incapabilă să ia decizii importante. Asta din cauza problemelor sale legate de sănătatea mintală.

Britney Spears nu a mai fost stăpână pe propria viață începând cu anul 2008. De atunci, tatăl și avocatul ei îi adminstrează bunurile și viața personală. Ajungând să controleze inclusiv persoanele cu care Britney poate lua contact.

Americanii vor să pună statui cu Britney Spears în locul liderilor confederați

Scrie un comentariu