Stiri externe

A născut Gigi Hadid. Primele imagini postate de părinți!

Scris de Ana Kozma

Gigi Hadid a născut o fetiță. Supermodelul și Zyan Malik au devenit pentru prima oară părinți și au postat imagini emoționante pe conturile lor de social media pentru a anunța nașterea micuței.

A născut Gigi Hadid. Primele imagini postate de părinți!

A născut Gigi Hadid! Supermodelul a adus pe lume o fetiță, rod al iubirii dintre ea și Zyan Malik. Cei doi sunt acum pentru prima oară părinți, lucru care le-a adus fericirea supremă.

Sunt foarte discreți atunci când vine vorba despre viețile lor private, dar au ales să împărtășeasă această bucurie cu fanii lor. Zyan Malik a postat pe Instagram o fotografie alb-negru cu mânuța celei mici.

„Fetița noastră a venit pe lume. Sănătoasă și frumoasă. Nu pot descrie în cuvinte ceea ce simt în aceste momente. Iubirea pe care o simt față de acest omuleț mic este dincolo de capacitatea mea de înțelegere. Sunt recunoscător să o cunos. Mândru să spun că este a mea. Și recunoscător pentru viața pe care ne-am construit-o împreună”, a scris fericitul tătic pe social media.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Our girl joined us earth-side this weekend and she’s already changed our world. So in love🥺💕

O postare distribuită de Gigi Hadid (@gigihadid) pe

Puțin mai târziu, și proaspăta mămică Gigi Hadid a făcut același lucru.

„Fetița noastră a venit pe lume în acest weekend și deja ne-a schimbat viețile”, a scris Gigi Hadid.

Gigi Hadid și Zayn Malik se iubesc cu năbădăi. Cei doi formează un cuplu încă din anul 2015. Relația lor a fost însă presărată cu numeroase despărțiri și împăcări.

Gigi Hadid, mireasa neconventionala pentru Moschino! Vezi noua colectie!

Scrie un comentariu