Stiri Interne

A născut Alina Ceușan. “12 ore de travaliu!”

Scris de Ana Kozma

A născut Alina Ceușan. Noaptea trecută, vedeta a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, după nu mai puțin de 12 ore de travaliu. Deși își dorea să nască natural, fiul ei a venit până la urmă pe lume în urma unei operații de cezariană.

A născut Alina Ceușan. “12 ore de travaliu!”

A născut Alina Ceușan. Fosta concurentă de la Asia Express a devenit pentru prima oară mămică noaptea trecută. Fiul ei și al lui Raul Tișa a venit pe lume la ora 04:44, după cum însăși proaspăta mămică a anunțat pe Instagram.

Alina Ceușan nu a avut parte de o naștere ușoară. S-a întâmplat după 12 ore de travaliu și încă o oră în care a încercat să nască natural. Micuțul „baby Tisha”, așa cum îl alintă Alina, a venit însă pe lume abia după operația de cezariană.

Atât cel mic, cât și Alina Ceușan se simt bine. În urmă cu 2 ore, vedeta a postat pe Instagram primele fotografii cu bebelușul ei. Imaginile au strâns deja aproape 150.000 de like-uri și mii se cometarii de felicitare.

„12 ore de travaliu, 1 oră de împins și o cezariană mai târziu, vi-l prezint pe: baby Rock Tisha. 15.09.2020. 4:44. Primele mele cuvinte către el: deci tu erai în tot acest timp înăuntrul meu”, a scris Alina Ceușan pe rețelele de socializare.

Alina Ceușan este căsătorită din vara anului trecut cu Raul Tișa. Cei doi au avut parte de o nuntă de poveste Castelul Banffy de la Bonțida! Alina și Raul au hotărât să își unească destinele după nu mai puțin de 6 ani de relație.

Cum se simte Alina Ceusan la prima sarcina

Scrie un comentariu