Stiri externe

A murit magicianul Siegfried din duo-ul celebru Siegfried & Roy

Scris de Ana Kozma

Siegfried Fischbacher, jumătate a duo-ului celebru de magicieni Siegfried & Roy s-a stins din viață la 81 de ani, în reședința sa din Las Vegas. Suferise recent o operație dificilă la pancreas.

A murit magicianul Siegfried din duo-ul celebru Siegfried & Roy

Siegfried & Roy a fost un duo legendar de magicieni. Acum, și a doua jumătate a acestui grup s-a stins. Siegfried Fischbacher a murit miercuri, la vârsta de 81 de ani. Suferea de cancer pancreatic, iar recent suferise o operație complicată de îndepărtare a tumorii. Fusese externat în urmă cu câteva zile și era sub supraveghere medicală la reședința sa din Las Vegas.

Decesul său vine la mai puțin de 1 an după ce și Roy Horn, partenerul său de scenă, a murit în urma unor complicații cauzate de infectarea cu COVID-19.

Siegfried & Roy s-au cunoscut în anul 1957 pe un vas de croazieră. Au pus atunci bazele celui mai faimos grup de magicieni din istorie. Vreme de 14 ani, din 1989, au susținut show-uri la Mirage Hotel & Casino din Las Vegas. Asta le-a adus celebritatea la nivel mondial.

„Tot ceea ce am făcut, am făcut din dragoste. Nu pentru succes sau pentru bani. Ne-am respectat foarte mult reciproc. Practic ne-am cresut unul pe celălalt. Eu l-am creat pe Roy, iar Roy l-a creat pe Siegfried”, povestea cândva Siegfried Fischbacher.

În 2003, Roy Horn a fost rănit de Mantacore, un tigru siberian ce și-a înfipt colții în gâtul său chiar în timpul unui show. S-a întâmplat exact în ziua în care el împlinea 59 de ani.

Ii recunoasteti? Pe vremuri mari staruri, acum pensionari fericiti!

Scrie un comentariu