Stiri externe

A învins cancerul, dar l-a răpus COVID-ul

Scris de Ana Kozma

Legendarul Larry King s-a stins din viață la vârsta de 87 de ani, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. A reușit de-a lungul anilor să învingă cancerul și să supraviețuiască unul infarct și unui atac cerebral. Din păcate însă, păcătosul virus i-a fost acum fatal.

A învins cancerul, dar l-a răpus COVID-ul

Larry King a fost, este și va rămâne un etalon pentru orice jurnalist. Este unul dintre pionierii interviurilor în direct. A avut ocazia, în peste 60 de ani de carieră, să intervieveze peste 50.000 de persoane. Printre aceștia, personalități de top din sfera artistică, sportivă sau politică.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Larry King (@larrykingnow)

Larry King a murit la câteva săptămâni după ce a fost diagnosticat cu COVID-19. Avea 87 de ani și reușise, de-a lungul anilor, să depășească numeroase probleme grave de sănătate. Suferea de diabet, iar în urmă cu mai mulți ani a învins cancerul pulmonar, dar și un infarct miocardic. Apoi. în 2019 a suferit un atac cerebral. A supraviețuit de fiecare dată. Până acum, la infectarea cu noul coronavirus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Larry King (@larrykingnow)

Larry King și-a început cariera ca DJ la un post local din Florida. A trecut apoi la un post național de radio, iar în 1985 a lansat show-ul Larry King Live pe CNN. A captat imediat simpatia întregii lumi nu doar mulțumită temelor de discuție variate și interesante, cât și a modului în care relaționa cu invitații săi. El emana încredere, profesionalism, calm, iar întrebările sale au fost întotdeauna juste, clare, cu miză.

Scrie un comentariu