Stiri Interne

A fost lansata noua colectie Sabon Limy Lavender

Scris de Alexandru Manea

Sabon a lansat colectia de primavara intr-un cadru cochet cu aroma de limete si lavanda.

A fost lansata noua colectie Sabon Limy Lavender

La eveniment au participat si Adina Halas, Ana Morodan, Andreea Perju, Cori Gramescu, Maria Andrei, alaturi de reprezentanti ai diverselor publicatii media, influenceri si persoane reprezentative pentru blogosfera din Romania.

O data cu prezentarea inedita a produselor ce alcatuiesc un veritabil mozaic al aromelor de primavara si de informatiile utile oferite de catre Larisa Petrini, invitatii s-au delectat cu un workshop al carui rezultat a fost chiar mozaicul personal, unic si special asa cum merita celebrata personalitatea fiecaruia.

A fost momentul perfect pentru reiterarea sustinerii acordate mediului artistic. Alaturi de Mirela Traistaru, pictor de talie internationala, cinci artisti talentati si-au prezentat lucrarile inspirate din colectia Sabon. Invitatia de a exprima personalitatea individuala prin orice forma de arta ii are in aceasta luna drept ambasadori pe: Badescu Dalina, Cuzina, Rares Lupu, Cristian Farcas si Lucian Muntean.

Dalina are certitudinea ca apartine umanitatii si nu e inchisa in  propriile ei limite individuale, Rares alege sa exprime prin picture pe sticla o viziune noua, modern, in lumea plina de farmec si mister a culorilor. Actul artistic nu se inchide in culori, forme sau modele de exprimare, ci poate reprezenta o experienta formatoare, inclusiv pentru autor, nu doar pentru privitor. De aceea, pentru Cuzina, arta este o permanenta devenire. Ea reuseste  sa profite de orice tip de tehnica si mediu pentru a isi ilustra viziunea. Este si cazul lui Lucian care pretuieste fiecare etapa din procesul artistic si se bucura in special de cautarea surselor de inspiratie care il ajuta sa exploreze zone noi si sa intalneasca oameni deosebiti. Nu in ultimul rand, arta se poate manifesta in formele sale clasice sau sub influentele media moderne, iar Cristian Farcas este cel mai bun exemplu in acest sens – un artist vizual preocupat de noile tendinte media, video si online.

Designul noii colectii si-a gasit muzele in arta mozaicului si in frumusetea gradinilor inflorite. Colectia cuprinde cele mai iubite produse de ingrijire corporala SABON, acum cu o noua aroma in editie limitata – Limy Lavender – creata exclusiv pentru aceasta colectie, alaturi de accesorii unice pentru locuinta, cu linii si contururi desenate in spiritul colectiei.

Minunatele note de varf de lamaie proaspata si bergamota se impletesc cu aroma de lavanda, pentru a incanta sufletul. in inima parfumului regasim note revigorante de busuioc si menta, care se imbina armonios cu notele de baza: mosc alb si a portocal, rezultand un parfum proaspat si viu, deopotriva energic si relaxant, care capteaza perfect esenta primaverii.

Colectia Limy Lavender contine produse in editie speciala, atent selectionate, cu un design unic, inspirat de arta mozaicului. Set-urile Limy Lavender surprind esenta primaverii in timp ce aromele de paciuli, lavanda si vanilie se impletesc pentru a da nastere unui set potrivit pentru calatorie. Ulei de dus, scrub si lapte de corp, sapun solid, aroma de camera, spray pentru textile si lumanari parfumate, in diferite variante de gramaj si ambalaj, sunt acum disponibile in magazine si pe www.sabon.ro 

Scrie un comentariu