Stiri Interne Video

A cucerit România cu trupa Andre, dar puțini știu cu ce boală se confrunta

Scris de Ana Kozma

Este în lumina reflectoarelor deja de 20 de ani, de pe vremea când făcea furori cu trupa Andre. Puțini știu însă că Andreea Antonescu se confruntă cu o boală destul de gravă încă de la o vârstă fragedă. Iată despre ce este vorba!

A cucerit România cu trupa Andre, dar puțini știu cu ce boală se confrunta

Andreea Antonescu a cunoscut celebritatea de mică. În urmă cu 20 de ani, trupa Andre devenea un adevărat fenomen național. S-a bucurat de un succes greu de descris în cuvinte și care nu a mai fost egalat de vreun artist autohton.

În prezent, Andreea Antonescu s-a alăturat echipei Faimoșilor la Survivor România. Pare ambițioasă și determinată să rămână în concurs, chiar dacă pe trasee nu se descurcă extraordinar. Se pare că artista nu a putut face niciodată sport, iar asta din cauza unei afecțiuni cu care puțini oameni știu că se confruntă. Nu de ieri, de azi, ci din copilărie.

„Andreea nu este o fire sportivă. Nu a făcut sport niciodată, pentru că nu a avut voie. A avut probleme de sănătate destul de grave şi a fost un copil traumatizat de boală. Nu putea să se joace, să se mişte, la fel ca ceilalţi copii. Ea a avut sindrom nefrotic, la vârsta de un an şi opt luni a fost diagnosticată. Am fost internată cu ea foarte mult timp în spital. De la vârsta de trei ani analizele au început să iasă bune, dar a fost pe regim alimentar în continuare, astfel încât nu a putut să aibă o viaţă normală din acest punct de vedere, al mersului în colectivităţi, al regimului alimentar. Am trecut peste tot, acum este o fată sănătoasă şi luptătoare”, a povestit mama Andreei în direct la Kanal D.

Deși problemele de sănătate se pare că au trecut, mama artistei este încă îngrijorată știind-o în Republica Dominicană. O urmărește cu atenție și observă la ea unele schimbări care o pun pe gânduri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Andreea Antonescu (@andreeaantonescu)

„Mi s-a părut în ultimele emisiuni că e puţin umflată la faţă şi puţin încercănată. Am văzut că este mereu cu sticla de apă în mână. Asta e bine pentru că ea trebuie să consume multe lichide şi sper ca Dumnezeu să o ajute şi să nu se întâmple ceva”, a adăugat mama vedetei.

Andreea Antonescu și fostul câștigător Ferma au semnat cu Survivor (Kanal D)

Scrie un comentariu