Stiri Interne

A cântat corect operă femeia de serviciu de la Românii au talent?

Scris de Alexandru Manea

Paula Rad a impresionat la Românii au talent interpretând o arie de operă. A primit Golden Buzz din partea Andrei și s-a calificat direct în finala competiției. Dincolo de povestea ei impresionantă, fiind o femeie de serviciu cu studii muzicale care nu a fost luată până acum în serios, iată ce spune directorul Operei Naționale din Cluj despre prestația ei de la Pro TV.

A cântat corect operă femeia de serviciu de la Românii au talent?

Paula Rad a impresionat juriul și publicul de la Românii au talent interpretând o arie de operă. Povestea ei de viață a impresionat însă și mai mult, în condițiile în care, deși are studii muzicale, nu a fost angajată la operă și nici luată în serios, câștigându-și pâinea în prezent ca și femeie de serviciu. Paula s-a calificat direct în finala competiției, după ce Andra a apăsat butonul Golden Buzz.

Cât timp Paula a interpretat aria “O mio babbino caro”, juriul s-a arătat uimit și impresionat, iar spectatorii din sală chiar au izbucnit în lacrimi de emoție.

Specialiștii din industria muzicii de operă sunt mai critici însă. Florin Estefan, directorul Operei Nationale din Cluj, a analizat prestația Paulei și a declarat conform WOWbiz.ro: “E voce interesantă, poate fi luată în considerare pentru cor într-o instituție unde au posturi vacante și nevoie de soprane în ansamblul coral. A cântat o arie pe care o cântă toate fetițele care au admitere în anul 1 la Conservator.

A fost fălsuță și, pe lângă toate cele. a si “colaborat” cu compozitorul, aducându-și aportul muzical, acolo unde a greșit. O astfel de greșeală într-o arie atât de simplă, care este “fluierată” de toată lumea denotă faptul că pregătirea muzicală a domnișoarei lasă de dorit. Însă părerea noastră nu contează atâta timp cât cei avizați precum “jurații” spun că e extraordinară”.

Scrie un comentariu