News

6 milioane de italieni au fost cu ochii pe Alexandra Dinu! Iata motivul! VIDEO

Scris de Alexandru Manea

Serialul “Rosso San Valentino”, in care Alexandra Dinu joaca rolul principal, stabileste un nou record de audienta in Italia, a patra parte a productiei in regia lui Fabrizio Costa fiind urmarita de aproape 6 milioane de italieni si inregistrand un share de 20,12%. Primul episod a fost adunat in fata micilor ecrane 5 milioane de telespectatori.

alexandra-dinu-rosso-san-valentino-2

“Toate cele patru episoade difuzate pana acum au castigat batalia pentru rating, desi am fost la concurenta cu emisiuni politice si meciuri de fotbal. Producatorii sunt multumiti ca audienta a crescut cu aproape 1 milion de telespectatori de la prima parte la a patra parte, iar trendul ascendent continua. Este o surpriza foarte placuta chiar si pentru mine acest rezultat”, declara Alexandra Dinu.

episodio-5-di-rosso-san-valentino

Actrita isi doreste ca prestatia ei din “Rosso San Valentino” sa fie doar inceputul unei serii lungi de roluri mari in filme de cinema, seriale de televiziune dar si in piese importante de teatru.

Am inceput deja sa primesc oferte pentru noi proiecte, atat in televiziune cat si in cinema. Nu pot sa dau detalii, insa am mers la cateva castinguri. Visul meu ramane insa acelasi: de a juca intr-un film al lui Woody Allen. Imi mai doresc si sa joc intr-o piesa de teatru si chiar am un scenariu pregatit in aceast sens”, mai declara Alexandra.

Serialul “Rosso San Valentino” are sase parti a cate 100 de minute fiecare, ultimele doua episoade urmand a fi difuzate martea si miercurea viitoare, la Rai 1. Serialul poate fi urmarit si in Romania, de la ora 22:15.

Scrie un comentariu