Evenimente Stiri Interne

50 de operatii impresionante de reconstructie, realizate gratuit de 10 medici. Donatiile continua!

Scris de Alexandru Manea

Zilele trecute a avut loc Gala Zetta – Ajuta-ne sa ajutam, prin intermediul careia s-a comunicat initiativa exceptionala a Asociatiei Zetta: 10 medici vor opera gratuit 50 de oameni aflati in situatii dificile. Donatiile au inceput. Iata cum poti ajuta si tu sa se achizitioneze consumabilele necesare!

50 de operatii impresionante de reconstructie, realizate gratuit de 10 medici. Donatiile continua!

Miercuri seara a avut loc Gala  Zetta – Ajuta-ne sa ajutam, prezentata si sustinuta de Andreea Marin, prin intermediul careia s-a comunicat initiativa laudabila a Asociatiei Zetta. Astfel, 10 medici renumiti isi vor pune priceperea, experienta, timpul si sufletul in sprijinul a 50 de oameni care au mare nevoie sa fie salvati. Vor avea loc 50 de operatii de reconstructie, foarte constitoare, pe care specialistii le vor efectua pro bono! Este insa nevoie de o investitie de minumum 50.000 de euro pentru achizitia consumabilelor necesare acestor interventii.

Aici fiecare dintre noi ii poate ajuta pentru ca cei aflati in nevoie.

In urma Galei s-a strans o parte din bani, insa campania de strangere a donatiilor continua. Poti dona suma de bani dorita accesand site-ul https://asociatiazetta.ro/donatii-online/

„Suntem fericiti ca avem un inceput incurajator de campanie, am facut un bilant al donatiilor in aceasta dimineata si el arata astfel: 13100 EUR, 500 USD si 3270 lei, la care se adauga donatiile online prin card, care cresc in fiecare ora – 10350 de lei (suma adunata din donatii de cate 20, 50, 100 lei… prin solidaritatea voastra). Va reamintim ca fiecare 1000 de euro inseamna echivalentul necesar achizitionarii consumabilelor pentru realizarea unei operatii. Si asta este tot ce e nevoie pentru ca 10 medici voluntari ai Asociatia ZETTA, coordonati de Dr. Dragoș Zamfirescu, ce vor pune munca, efortul, timpul si experienta lor gratuit in slujba celor 50 de oameni aflati intr-o situatie grea, sa poata realiza scopul final: 50 de operatii pro-bono! Va multumim pentru omenie!

De asemenea, le multumim si tuturor celor care au pus umarul pentru ca Gala Zetta – Ajuta-ne sa ajutam! sa devina realitate, dar si donatorilor ce si-au dorit sa ramana anonimi sau celor care au facut donatii in obiecte, fie ca vorbim papusi realizate manual pentru copiii ce vor fi operati in urma campaniei sau rochii realizate personalizat pentru pacientele ce vor avea parte de reconstructie in urma cancerului la san ori alte obiecte ce pot fi vandute la licitatie pentru strangerea de fonduri. Mai avem mult de lucru, dar iata, in cateva zile doar, deja am reusit sa facem o treaba buna impreuna! Va multumim, dati de veste mai departe, orice suma conteaza!

Pe www.asociatiazetta.ro exista si contul pentru transfer bancar, dar se pot face simplu si rapid, intr-un minut, si donatii online, cu cardul, din tara si din strainatate, trebuie doar sa apasati pe butonul “Doneaza”. Va multumim pentru solidaritate!”, a declarat Andreea Marin.

10 medici vor opera gratuit 50 de cazuri dificile. Ajuta si tu prin donatii pentru achizitia consumabilelor!

 

View this post on Instagram

 

Suntem fericiti ca avem un inceput incurajator de campanie, am facut un bilant al donatiilor in aceasta dimineata si el arata astfel: 13100 EUR, 500 USD si 3270 lei, la care se adauga donatiile online prin card, care cresc in fiecare ora – 10350 de lei (suma adunata din donatii de cate 20, 50, 100 lei… prin solidaritatea voastra!). Va reamintim ca fiecare 1000 de euro inseamna echivalentul necesar achizitionarii consumabilelor pentru realizarea unei operatii. Si asta este tot ce e nevoie pentru ca 10 medici voluntari ai Asociatia ZETTA, coordonati de Dr. Dragoș Zamfirescu, ce vor pune munca, efortul, timpul si experienta lor gratuit in slujba celor 50 de oameni aflati intr-o situatie grea, sa poata realiza scopul final: 50 de operatii pro-bono! Va multumim pentru omenie! De asemenea, le multumim si tuturor celor care au pus umarul pentru ca Gala Zetta – Ajuta-ne sa ajutam! sa devina realitate, dar si donatorilor ce si-au dorit sa ramana anonimi sau celor care au facut donatii in obiecte, fie ca vorbim papusi realizate manual pentru copiii ce vor fi operati in urma campaniei sau rochii realizate personalizat pentru pacientele ce vor avea parte de reconstructie in urma cancerului la san ori alte obiecte ce pot fi vandute la licitatie pentru strangerea de fonduri. Mai avem mult de lucru, dar iata, in cateva zile doar, deja am reusit sa facem o treaba buna impreuna! Va multumim, dati de veste mai departe, orice suma conteaza! Pe www.asociatiazetta.ro exista si contul pentru transfer bancar, dar se pot face simplu si rapid, intr-un minut, si donatii online, cu cardul, din tara si din strainatate, trebuie doar sa apasati pe butonul “Doneaza”. Va multumim pentru solidaritate!

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on

 

Scrie un comentariu