Connect with us

Stiri Interne

Kanal D a dat lovitura cu Dan Negru! Show-ul lui e aproape mereu lider de audiență!

Kanal D a făcut cea mai bună idee transferându-l pe Dan Negru de la Antena 1. Emisiunea lui, “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” este aproape mereu lider de audiență, iar postul rămâne pe locurile fruntașe și cu serialul turcesc, “Mă numesc Zuleyha”.

Publicat

pe

Kanal D a dat lovitura cu Dan Negru! Show-ul lui e aproape mereu lider de audiență!

Kanal D a încheiat săptămâna trecută la nivel maxim. Emisiunea ”Jocul cuvintelor cu Dan Negru” a plasat, din nou, Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, atât în ceea ce privește targetul Național, cât și cel All Urban.

Conform datelor furnizate de Kantar Media, emisiunea prezentată de Dan Negru a acumulat o cotă de piață de 19% în rândul publicului din întreaga țară și peste 19% în rândul publicului de la orașe.

Vineri, în intervalul 22:30 – 24:00, Kanal D a fost lider de piață cu “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, înregistrând 5.8 puncte de rating și 19,4% cota de piață, pe targetul All Urban, și 5.6 puncte de rating și 19,0% cota de piață, pe targetul Național. Ediția a fost urmărită de o medie de aproape un milion (982.000) de români din întreaga țară, în fiecare minut al difuzării. În minutul de aur, atins la 22:30, peste un milion și jumătate de telespectatori (1.542.000) așteptau să între în “jocul cuvintelor”.

Tot vineri, Kanal D a fost lider de audiență, în Prime Time, cu serialul turcesc “Mă numesc Zuleyha”, conform datelor furnizate de Kantar Media, stația s-a clasat pe primul loc, atât pe targetul Național, cât și pe cel All Urban.

Kanal D a acumulat, cu episodul difuzat, o cotă de piață de peste 20% în rândul populației din întreaga țară, o medie de peste 1.1 milioane (1.182.000) de telespectatori din întreaga țară urmăreau, în fiecare minut al difuzării, serialul “Mă numesc Zuleyha”.

În intervalul orar 20:00 – 22:30, Kanal D a fost lider de piață, cu 6,7% rating și 20,2% cota de piață, pe targetul Național, și 6,5% rating și 18,9% cota de piață, pe targetul All Urban. Minutul de aur, atins la 22:01, peste un milion și jumătate (1.562.000) de români din întreagă țară erau cu ochii pe Kanal D.

Serialul “Mă numesc Zuleyha”, este difuzat de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *