Evenimente

Gianluca Mech, premiu Moige 2022 pentru emisiunea “L’Ingrediente Perfetto”

Scris de Alexandru Manea

Celebrul nutritionist Italian Gianluca Mech si echipa emisiunii “L’Ingrediente Perfetto” difuzata la postul de televiziune LA7, au fost premiati zilele trecute de Camera Deputatilor din Parlamentul Italian cu premiul Moige 2022 pentru televiziune.

Gianluca Mech, premiu Moige 2022 pentru emisiunea “L’Ingrediente Perfetto”

Aceasta este una dintre cele mai appreciate distinctii acordate in Italia si vine sa recunoasca valoarea emisiunii “L’Ingrediente Perfetto”, difuzata in fiecare duminica dimineata de la ora 11:00. Emisia a fost premiata la categoria “Entertainment, Cultura si Magazin Informativ”.

Evenimentul a avut loc in prezenta gazdei emisiunii- Maria Grazia Cuccinotta, alaturi de echipa de co-prezentatori si producatori.

“Este o mare bucurie pentru noi, cei din familia emisiunii <<L’Ingrediente Perfetto” sa primim aceasta distinctie din partea Camerei Deputatilor; este una dintre cele mai prestigioase premii acordate productilor de televiziune. Acest lucru ne incurajeaza sa fim si mai buni de acum inainte si ma bucur ca in cei doi ani de emisie avem un public fidel si tot mai numeros, care ne apreciaza munca”, declara Gianluca Mech.

Gianluca Mech este unul dintre cei mai apreciați nutriționiști. La nivel internațional, sfaturile sale sunt urmate inclusiv de staruri precum Anastasia Soare, Sarah Ferguson – Ducesa de York, Ornela Mutti sau Silvio Berlusconi. Produsele celebre din dieta sa fito-ketogenică, precum și cele din gama Decottopia sunt disponibile în România pe www.gianlucamech.com.ro.
Gianluca Mech a lansat în trecut două campanii importante împotriva obezității, campanii care trag un semnal de alarmă în ceea ce privește înmulțirea cazurilor în rândul copiilor și al adolescenților. Campania din Statele Unite ale Americii a fost lansată alături de Ivana Trump, iar în Europa alături de Ducesa de York, Sarah Ferguson.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gianluca Mech (@gianlucamech)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gianluca Mech (@gianlucamech)

Scrie un comentariu