Stiri Interne

Nicolae al României și-a botezat al doilea copil. Cum a fost la eveniment!

Scris de Alexandru Manea

Fostul principe Nicolae al României și soția lui, Alina, și-au botezat băiatul în cadrul unui eveniment desfășurat la Alba Iulia. Iată cum s-a derulat botezul celui de-al doilea copil al cuplului.

Nicolae al României și-a botezat al doilea copil. Cum a fost la eveniment!

Nicolae, nepotul Regelui Mihai, și soția lui, Alina-Maria, și-au botezat băiatul în cadrul unui eveniment ce s-a derulat la Alba Iulia. Copilul, care poartă numele Regelui Mihai, este acum mai tânăr urmaș al familiei Hohenzollern-Sigmaringen. Nașii micuțului sunt Simona și Liviu Popescu, cei care i-au și cununat pe fostul principe al României și pe aleasa lui.

Slujba botezului a avut loc la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, în prezența a 100 de invitați, printre care și sora lui Nicolae al României, Elisabeta-Karina de Roumanie (care i-a luat locul în Linia de Succesiune la Coroana României și la șefia Casei Regale), sosită special în țară pentru acest eveniment de familie, precum și membrii ai familiilor istorice Ghica, Brătianu și Cantacuzino.

Soția lui Nicolae, Alina-Marie de Roumanie, a purtat o rochie în nuanță albastru deschis, în stil vintage, pălărie, pantofi escarpin și un colier cu perle. Fostul principe a purtat un morning coat cu decorații.

Slujba a fost oficiată de 5 preoți, și a fost urmată de o recepție organizată la un hotel de cinci stele din Alba Iulia, care are o însemnătate aparte: acolo primii clienți au fost Regele Mihai și Regina Ana în urmă cu 80 de ani.

 

Primele imagini cu copilul fostului Principe Nicolae al României

Scrie un comentariu