Stiri externe

30 de ani de la “Salvati de clopotel”! Cum arata acum actorii din serial!

Scris de Ana Kozma

Au trecut nu mai putin de 30 de ani de la serialul fenomen “Salvati de clopotel”, care facea candva furori in lumea intreaga. Iata cum arata acum actorii din indragitul show de televiziune!

30 de ani de la “Salvati de clopotel”! Cum arata acum actorii din serial!

“Salvati de clopotel” a fost unul dintre serialele care, la inceputul anilor 90, au bucurat o generatie intreaga de adolescenti nu doar din Romania, ci din intreaga lume. Cei care au trait acele vremuri isi amintesc cu siguranta de indragitele personaje, liceenii Zack, Slater, Screech, Kelly, Jessie, Lisa, ori de directorul scolii, Mr. Belding.

Actorii din „Salvati de Clopotel” s-au reunit dupa 30 de ani! Ii mai tii minte?

Mario Lopez, interpretul personajului Slater, spune ca este apropiat de colegii sai din serial chiar si acum, la mai bine de 30 de ani dupa terminarea filmarilor.

“Imi place ca am mentinut preietenii apropiate cu toti. Cred ca asta este cel mai frumos. Am fost acasa la Tiffani Thiessen (Kelly) zilele trecute si a fost minunat sa vad cum copiii nostri se jucau impreuna”, a povestit Mario Lopez.

Actorilo nu le vine sa creada ca serialul este inca atat de iubit, chiar si dupa 3 decenii.

Iata cum arata in prezent indragitii actori din “Salvati de clopotel”, majoritatea avand in prezent intre 43 si 50 de ani.

 

View this post on Instagram

 

Hard at work at #TheExpandingUniverseOfAshleyGarcia. Can’t wait for everyone to see it… #Netflix #Coming2020

A post shared by Mario Lopez (@mariolopez) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dustin Diamond (@dustindiamondofficial) on

Scrie un comentariu