Evenimente

Mai sunt doua saptamani! 3 Sud Est, Amna, Alina Eremia si Holograf vor canta la Media Music Awards!

Scris de Administrator

Zi de zi se anunta din ce in ce mai multe surprize legate de artistii care vor urca anul acesta pe scena Media Music Awards. Pe langa cei deja confirmati, iata ca si 3rei Sud Est, Amna, Alina Eremia si Holograf promit sa faca un show exceptional la Sibiu, pe data de 18 septembrie.

holograf premiu

Cei mai iubiti artisti din Romania vor fi prezenti pe 18 septembrie la Media Music Awards, la Sibiu! Pe scena din Piata Mare vor concerta nume mari din industria muzicala. Azi, noi artisti si-au anuntat participarea la gala.

3reiSud Est

Cei de la 3rei Sud Est, Amna, Alina Erimia si Holograf vor canta pe scena pentru cei peste 30.000 de oameni asteptati la eveniment.

Alina Erimia

Va fi pentru prima data cand Amna si veteranii de la 3rei Sud Est concerteaza la Media Music Awards, fanii lor asteptand cu sufletul la gura sa le urmareasca show-urile. Artistii vor evolua pe o scena impunatoare, dotata cu lumini, lasere si ecrane de ultima generatie.

Amna

Pe 18 septembrie, la Media Music Awards de la Sibiu, vor concerta si vor fi premiati cei mai in voga artisti ai momentului. Si-au anuntat deja participarea Elena Gheorghe, Guess Who, Sore, Deepcentral, Vunk, Akcent, Adda si Maximilian, Andra, What’s Up, Oana Radu, Fly Project, Connect-R, DJ Sava, Raluka, Cargo, Lidia Buble si Antonia.

Citeste si: Elena Gheorghe, Guess Who, Sore si Deepcentral vor face super show la Media Music Awards!

Holograf

Castigatorii Media Music Awards sunt decisi in functie de numarul de difuzari media din ultimele 12 luni, la radio, TV sau internet, pe baza rapoartelor intocmite de Media Forest. Artistii sunt premiati astfel in mod transparent, difuzarile media reprezentand un real barometru al popularitatii lor si al pieselor lansate.

Fans Like Award” este singura categorie de la Media Music Awards la care publicul poate vota, mai exact pe pagina https://www.facebook.com/MediaMusicAwards/app_126231547426086.

afis-mma-2014

Media Music Awards 2014 va avea loc pe 18 septembrie, in Piata Mare din Sibiu. Peste 30.000 de oameni sunt asteptati sa ia parte la cea mai importanta gala de premii din industria muzicala romaneasca, singura la care publicul are intrare libera.

Media Music Awards 2014 powered by Media Forest este un eveniment recomandat de Pro FM si prezentat de MTV.

Scrie un comentariu