ADPM Beauty Stiri externe

3 noi trenduri de hairstyle în 2020

Scris de Ana Kozma

Nu doar în materie de haine, pantofi și accesorii se schimbă trendurile în fiecare sezon. Ci și atunci când vine vorba despre hairstyle. Află în continuare cum va fi cool să-ți aranjezi părul în toamna lui 2020!

3 noi trenduri de hairstyle în 2020

Unii cred că a fi în trend are directă legătură cu hainele, pantofii și accesoriile pe care le porți. Alții sunt de părere că a fi cool are mai degrabă legătură cu machiajul, încrederea în tine însăți și, bineînțeles… părul! Iată aici 3 noi trenduri de hairstyle pentru toamna lui 2020.

Rădăcini neon

Billie Eilish este direct răspunzătoare pentru apariția acestui trend. Știm cu toții cum arată părul ei negru cu rădăcini verde neon. Ei bine, anul acesta poți încerca și tu acest artificiu. Nu neapărat cu verde, ci poate fi roz, albastru sau chiar galben neon.

Eșarfe purtate pe cap

Eșarfele purtate pe post de turban ne pot ajuta în multe situații. Pot, spre exemplu, să scoată în evidență o ținută altminteri banală. Sau pot să ne scoată din impas în zilele în care părul nu vrea nicicum să stea așa cum ne-am dori.

Funde romantice

Este un trend perfect pentru doamnele și domnișoarele cu părul lung. Te salvează în zilele în care nu îți dorești o coafură complicată, dar nici nu vrei să-ți porți părul simplu pe spate.

Ce tendinte in hairstyle au fost prezentate la New York Fashion Week 2020

Scrie un comentariu