ADPM Health

3 greseli pe care le faci cand vrei sa slabesti, explicate de antrenorul Bodyshape

Scris de Alexandru Manea

Cu totii ne dorim o silueta armonioasa in special in sezonul estival cand ne expunem la plaja. Multi merg la sala din timp si tin diete, insa nu toti reusesc sa ajunga la rezultatul dorit.

3 greseli pe care le faci cand vrei sa slabesti, explicate de antrenorul Bodyshape

Flavius Ursachi, antrenorul de la Bodyshape (www.bodyshapetransformation.com), identifica trei greseli principale pe care multi le fac atunci cand vor sa slabeasca si nu reusesc.

“1. Te infometezi

Una dintre cele mai mari greseli pe care le poti face este sa devii excesiv de restrictiv cu organismul tau din punct de vedere nutritional.

  • Renuntarea la diverse alimente poate parea o idee bunp, dar nu va dura mult timp pana va aparea tentatia de a ceda.
  • in plus, metabolismul tau va fi incetinit considerabil, iar, atunci caand nu vei mai putea sustine acest obicei nesanatos, kilogramele pierdute vor reveni rapid.

Solutia este stil de viata sanatos, pe care sa il poti mentine pe termen lung.

  • Te va ajuta sa slabesti treptat, cu rabdare si prin eliminarea graduala a alimentelor interzise.
  • Le vei inlocui cu ingrediente sanatoase, ii vei oferi organismului tau ce are nevoie din punct de vedere nutritional si vei slabi gradual, in fiecare saptamana.

2. Nu faci ce trebuie la sala

  • Poti face incorect exercitiile la sala ori  sp urmezi antrenamente ineficiente si sa nu le sicronizezi cu dieta alimentara. De aceea ai nevoie de un antrenor personal ori sa intri intr-o grupa de sport precum Bodyshape, pentru a te asigura ca ceea ce faci la sala este si eficient si sanatos.
  • Specialistii analizeaza stadiul in care te afli, ii fac un plan alimentar si de exercitii personalizate, vor monitoriza progresul.

3. Te invinovatesti pentru ca nu ai rezultate pe cont propriu

Atunci cand alegi sa te antrenezi pe cont propriu, risti sa depui foarte mult efort fara a obtine rezultate concrete de transformare corporala si ajungi sa te invinovatesti. Este posibil sa utilizezi aparatele in mod gresit sau sa combini exercitii care nu ofera rezultatele dorite.

in acest caz, trebuie ai sa ajutorul unui antrenor personal. Astfel, sentimentele de auto-invinovatire si frustrare vor fi inlocuite cu satisfactia rezultatelor vizibile de transformare corporala.

Pentru a obtine rezultate concrete si pentru ca efortul depus sa nu fie inutil, iti recomandam sa ceri suportul specialistilor. Este vorba de sanatatea ta, de conditia ta fizica si de multumirea pe care o vei avea atunci cand te vei privi in oglinda”, explica Flavius Ursachi, Head Coach la Bodyshape Transformation Center (www.bodyshapetransformation.com).

Scrie un comentariu