Connect with us

Stiri Interne

Pro TV reînvie reality show-ul din junglă

Pro TV a anunțat reluarea unui reality show difuzat prima dată în urmă cu șapte ani. Este vorba de „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care a fost filmat în jungla sud-africană și a fost prezentat atunci de Cabral.

Publicat

pe

Pro TV reînvie reality show-ul din junglă

Reality show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” va fi produs și difuzat din nou de Pro TV. Conform Paginademedia.ro, inițial se avea în calcul reluarea producției abia anul viitor, însă totul va avea loc, mai devreme, toamna aceasta, anunțul fiind făcut la evenimentul de lansare al noii grile.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost difuzat în urmă cu șase ani, la începutul lui 2015. Doar un sezon, nefiind prelungit. Era atunci prezentat de Cabral și Mihai Bobonete, iar concurenții trebuiau să reziste unei serii de probe dificile în junglă. Câștigător atunci a fost Cătălin Moroşanu. Au mai concurat alte vedete cunoscute, iar Dorian Popa a încheiat sezonul pe locul doi, iar Ruby pe locul trei.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este un format internațional, difuzat în multe țări. Câștigătorii sunt deciși de public, telespectatorii votând pe parcurs, prin SMS, ce concurenți dorește să fie eliminați.

 

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *