Evenimente

Gianluca Mech, premiat la Cannes pentru inovații în domeniul științei nutriționale

Scris de Alexandru Manea

Gianluca Mech, cunoscutul nutriționist italian, a fost premiat la Cannes, pentru inovațiile sale în domeniul științei nutriționale și pentru campaniile internaționale împotriva obezității, derulate în ultimii ani. Premiul acordat de organizatori s-a intitulat Ingenious Leader și a fost acordat în cadrul galei iSuccess organizată în parteneriat cu revista Forbes.

Gianluca Mech, premiat la Cannes pentru inovații în domeniul științei nutriționale

“Sunt foarte bucuros că proiectele mele au impact la nivel internațional și sunt apreciate. Mi-am propus ca întotdeauna să ajut oamenii să adopte o dietă mai sănătoasă și să-și îmbunătățească starea fizică și psihologică, astfel încât să poată simți că trăiesc, cu adevărat, viața la maxim”, declară Gianluca Mech.

În cadrul galei au fost premiați și nume cunoscute din showbiz-ul românesc, printre care Cătălin Botezatu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan și Clara Rotescu.

Gianluca Mech este unicul moștenitor al unei tradiții vechi de prelucrare a plantelor, care își situează familia în centrul artei secrete a dezvoltarii medicamentelor din plante, din Italia. Continuând această tradiție neprețuită și învățând din experiența celor care, în imposibilitatea de a vindeca boala folosind ingrediente active specifice, au încercat să „alimenteze sănătatea” ajutând oamenii să rămână în cea mai bună condiție fizică și mentală, Decottopia® a fost transmisa din generație în generație prin familiile Bonardo, Balestra și Mech. Gianluca Mech a intrat din timp în afacerea familiei, împărțindu-și timpul între muncă și studii; în 1987, la doar 18 ani, a preluat frâiele companiei. Bazându-se pe învățăturile tatălui său Giovanni și ale bunicii Adelaide și, datorită experienței dobândite în domeniile nutriției și fitoterapiei, Gianluca Mech a reușit să dea un impuls nou și puternic companiei, exportând produsele sale si peste hotare.

Pe lângă faptul că este președintele companiei care îi poartă numele, Gianluca Mech este un comunicator științific al ultimelor descoperiri și inovații în domeniul nutriției. Obiectivul său principal este de a face ca toate noile cunoștințe și inovații din domeniul științei nutriționale să fie accesibile publicului larg, întrucât aceste informații nu trebuie sa rămâna doar în mâinile câtorva elite.

Sfaturile sale sunt urmate inclusiv de staruri precum Anastasia Soare, Sarah Ferguson – Ducesa de York, Ornela Mutti sau Silvio Berlusconi. Produsele celebre din dieta sa fito-ketogenică, precum și cele din gama Decottopia sunt disponibile în România pe www.gianlucamech.com.ro.

Gianluca Mech a lansat în trecut două campanii importante împotriva obezității, campanii care trag un semnal de alarmă în ceea ce privește înmulțirea cazurilor în rândul copiilor și al adolescenților. Campania din Statele Unite ale Americii a fost lansată alături de Ivana Trump, iar în Europa alături de Ducesa de York, Sarah Ferguson.

 

Nutriționistul Gianluca Mech a lansat gustările Glicemic Friendly. Ce înseamnă noul trend ce ține kilogramele și glicemia sub control!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gianluca Mech (@gianlucamech)

Scrie un comentariu