ADPM Health

Maria Popovici a slăbit uimitor. Ce a făcut ca să ajungă la noua siluetă!

Scris de Alexandru Manea

Actrița de stand-up comedy Maria Popovici a slăbit considerabil și afișează în prezent o siluetă impresionantă, după ce a trecut printr-un proces de transformare uimitor care a ajutat-o să își remodeleze corpul.

Maria Popovici a slăbit uimitor. Ce a făcut ca să ajungă la noua siluetă!

Pentru a ajunge la acest rezultat, Maria a urmat proceduri de criolipoliză, care au ajutat-o să elimine definitiv depunerile adipoase, și sesiuni de Velashape III, care i-au remodelat silueta. Totul, completat de un plan nutrițional și exerciții fizice.

Actrița mărturisește că nu era anterior o împătimită a acestor tipuri de tratamente, însă s-a convins ulterior cât de importante sunt atunci când îți propui să slăbești și să ajungi la o siluetă armonioasă.

„Cred că, mai întâi de toate, îți trebuie voință și perseverență pentru a ajunge la rezultatele pe care ți le propui. Apoi, să ai alături specialiști buni, cu care să rezonezi și în care să ai încredere. Pentru mine, a fost deosebit de important faptul că am mers la clinica Noblezza și că am găsit acolo profesioniștii care să înțeleagă exact ceea ce am nevoie și să îmi explice tot ce urma să fac și cum mă va ajuta. Contează să te simți confortabil acolo unde mergi și așa a fost în cazul meu. Am făcut criolipoliză cu aparatul original pentru a elimina depozitele adipoase și apoi Velashape III pentru remodelare corporală. Pentru mine Noblezza a fost un element foarte important în procesul de slabire. Pe lângă activitatea fizică, combinată cu o alimentație sănătoasă, Vella Shape III e un bun prieten, pentru că, indiferent cât de mult slăbești, te ajută să păstrezi elasticitatea pielii și sa obții o formă frumoasă. Pe lângă asta, am observat că, oricând merg la Vella înainte de o zi de sală, transpir de 3 ori mai mult la antrenamente, deci elmin frumos apa reținută și astfel scap mai repede de celulită”, declară Maria Popovici.

Andreea Suciu, specialist în estetică corporală la clinica Noblezza, explică de ce aceste tratamente au dat rezultate bune în cazul actriței.

„De cele mai multe ori este dificil să eliminăm depunerile adipoase rapid prin sport și dietă și o soluție este să acționăm localizat cu criolipoliză. Maria a urmat la Noblezza tratamentul medical original, patentat, Crio Sculpting Define, care este cel mai eficient de pe piață. Acesta elimină, de multe ori, după o singură ședință, colăceii inestetici de grăsime de pe abdomen sau alte zone ale corpului. Cele mai bune rezultate le avem când completăm criolipoliza cu Velashape III, care are scopul de a elimina celulita și a remodela corpul. Scăpăm astfel de depunerile de grăsime și de centimetri în plus și avem și o piele fermă la final”, declară Andreea Suciu.

Scrie un comentariu