Stiri Interne

Loredana și maneaua care a doborât toate recordurile pe YouTube

Scris de Alexandru Manea

Loredana a acceptat propunerea lui Costi Ioniță de a înregistra o piesă cu cei mai faimoși interpreți de manele, iar Bună dimineața a devenit melodia cu cea mai rapidă ascensiune din istoria YouTube, având 2 milioane de vizualizări în doar două zile.

Loredana și maneaua care a doborât toate recordurile pe YouTube

Loredana a fost dintotdeauna un artist complet și asumat, astfel că noul său proiect nu i-a surprins pe fanii ei, dar a stârnit mult mai multe controverse în rândul publicului larg. Deși a abordat, de-a lungul timpului, diverse stiluri muzicale, cântând și muzică lăutărească, cu Agurida, faptul că acum a acceptat să cânte o manea alături de artiști ai acestui gen a fost suficient să stârnească un val de comentarii pe internet.

La inițiativa lui Costi Ioniță, artista cântă alături de Jador, Florin Salam, Costi, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan de la Bărbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie și a îngreistrat un videoclip-poveste muzicală în două părți: „Fericire” și „Bună dimineața”.

„Muzica este iubire! Muzica este fericire! Muzica e un limbaj universal, trece dincolo de limbă, culoarea pielii, conturi în bancă… De fiecare dată am cântat cu plăcere orice gen muzical. Am fost primul artist din România care a făcut cross over cu hip hop, muzică lăutărească, folclor, gipsy music, electro, trap, reușind să scot din underground în atenția marelui public artiști și stiluri muzicale. De fiecare dată mă implic total, cu pasiune în orice proiect. Le mulțumesc fanilor mei și tuturor pentru că m-au făcut să mă simt ca o regină. Tzuki. Lori din Onești”, declară artista.

Producer-ul din spatele acestui proiect este nimeni altul decât Costi, cel care a creat această colaborare surpriză cu Loredana Groza, Jador, Florin Salam, Costi, Culiță Sterp, Baboiash, Ștefan de la Bărbulești, Nicu Paleru, Adi de la Vâlcea, Jean de la Craiova și Vali Vijelie pentru două piese ce se vor auzi vara aceasta: „Fericire” și „Bună dimineața”, însoțite de un videoclip plin de culoare, eye candy, în regia lui Alex Ceaușu.

 

„Nu este prima dată când creez astfel de proiecte, dar este pentru prima oară când colaborăm cu Loredana. Mă bucur că a ales să fie vocea feminină de pe aceste piese. Este incredibil cum împreună am reușit să adunăm nouă combinații de generații, iar sound-ul este unul super fresh. Vă mulțumim că ne ascultați! Forță!”, adaugă Costi.

Piesele compuse de către Costi, cel care a lansat hit după hit, și Alina Manolache evidențiază iubirea și prețuirea celui drag alături de care trăim acel sentiment unic – emoția pe care fiecare dintre noi o simte atunci când se trezește dimineața alături de cel iubit este deosebită.

Videoclipul de pe YouTube are în prezent peste 2 milioane de vizualizări și 5000 de comentarii, majoritatea de apreciere.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Scrie un comentariu