Evenimente

Cel mai mare eveniment online Kangoo Jumps în scop caritabil

Scris de Alexandru Manea

Kinga Sebestyen organizează, alături de Maria Culescu (Președintele Asociației MAME) și comunitatea Kangoo Jumps, cel mai mare eveniment online cu scop caritabil. În perioada 20-30 martie vor avea loc antrenamente online alături de instructori din peste 15 țări, iar taxa de participare și donațiile suplimentare vor fi donate Asociației MAME pentru îngrijirea copiilor bolnavi de cancer.

Maria Culescu (Președinte Asociația MAME) și Kinga Sebestyen (CEO Kangoo Club România0 organizează anual, de mai bine de un deceniu, evenimentul caritabil Kangoo Jumps pentru viață, în cadrul căruia strânge donații, iar instructorii Kangoo Jumps din toată țara oferă taxa de participare la orele pe care le țin cu scopul de a ajuta copiii bolnavi de cancer aflați în grija Asociației MAME. S-au donat astfel zeci de mii de euro, sume care au fost folosite pentru dezvoltarea unor programe special dedicate sprijinirii micuților care se confruntă cu această boală.

Anul acesta, din pricina restricțiilor impuse de pandemie, evenimentul caritabil se va desfășura exclusiv online, la el având acces pasionați ai acestui sport din 25 de țări. În acest mod, 100 de presenteri Kangoo Jumps naționali și internaționali vor ține ore în cadrul unui grup de Facebook la care vor avea acces doar cei care achită taxa de participare de 30 de lei (6 euro/8 dolari), ei pot oferi și donație suplimentară. La clasele Kangoo Jumps se va putea avea astfel acces din orice colț al țării sau de peste hotare,  între 20 și 30 martie 2021.

 

Deschiderea oficială de sâmbătă, 20 martie, va avea loc la ora 9.00, când Maria Culescu și Kinga Sebestyen vor ține un discurs prezentând, prin intermediul unui film, amintirile pe care le au în cei 11 ani de când organizează acest eveniment caritabil. Kinga va ține apoi prima clasă de Kangoo Jumps, alături de echipa și instructorii din Oradea.

Marți, 30 martie, Kinga va închide evenimentul cu ora cu numărul 100, în cadrul căreia echipa KAPO – Sănătate pe Ghete (Dr. Alin Iova, Dr. Pușa Dorina Maria Fărcaș și Dr. Olivia Burtă) vor face un antrenament Power-Reabilitare.

„Vom avea 100 de clase speciale, vom sări, ne vom bucura de sănătate și vom demonstra, în același timp, că suntem oameni cu suflet mare! 30 de lei reprezintă o sumă modestă de la care pot porni donațiile, pentru a ajuta micuții bolnavi de cancer! Veți avea satisfacția că, la finalul unui antrenament, ați făcut o faptă bună pentru cei mai puțini norocoși! Înscrierile se pot face pe https://asociatiamame.ro/crowdfunding/product/kangoo-jumps/.”, declară Kinga Sebestyen, CEO Kangoo Jumps România.

Kinga Sebestyen se implică frecvent în campanii sociale și umanitare, unul din cele mai dragi proiecte ale sale fiind colaborarea cu Asociația MAME, către care donează anual, din 2010 până în prezent, încasările din urma orelor de Kangoo Jumps, susținute în timpul evenimentului Kangoo Jumps pentru Viață. La fel procedează și instructorii Kangoo Jumps autorizați, din toată țara, dovedind, încă o dată, cât de unită este comunitatea acestui sport.

Anul acesta, evenimentul Kangoo Jumps pentru Viață va avea loc pe 20 și 21 martie, exclusiv online. Kinga Sebestyen a decis ca, dincolo de donațiile strânse în cele două zile ale evenimentului, să se implice în susținerea Asociației MAME pe întreaga durată a lunii.

Astfel, în luna martie, va dona inclusiv câte 30 de lei la fiecare pereche de ghete Kangoo Jumps comandate pe www.kangooclub.ro. În plus, cumpărătorul va fi invitat special în grupa Kangoo Jumps for Life 2021, unde poate să partcipe la 100 de clase Kangoo Jumps și va avea parte de multe alte surprize plăcute.

“Luna aceasta, la orice pereche de ghete KJ comandate de pe www.kangooclub.ro vom dona câte 30 lei către programele Asociației MAME de susținere a copiilor bolnavi de cancer. Este o ocazie ideală să faci o faptă bună și să te bucuri în același timp de beneficiul Kangoo Jumps. În plus, la ghetele model KJ PRO7 avem reducere 20% toată luna martie. Vă invit să intrați pe site, să alegeți modelul preferat și împreună vom face o faptă bună!”, declară Kinga Sebestyen.

În ultimii 11 ani, Kinga Sebestyen și comunitatea Kangoo Jumps au organizat, în luna martie, evenimentul caritabil Kangoo Jumps pentru Viață, oferind donații personale și taxa de participare la toate sesiunile de Kangoo Jumps din țară Asociației M.A.M.E., pentru susținerea Centrului Steluțelor, centrul unde sunt îngrijiți copiii bolnavi de cancer. În acest mod, s-au oferit până acum donații de zeci de mii de euro. Co-organizator a fost, în fiecare an, Maria Culescu, Președinte al Asociației M.A.M.E.

 

Despre Asociația MAME

Asociatia M.A.M.E. – Maternitate, Advocacy, Medicina, Educatie, este o organizatie nonprofit, fondată la începutul anului 2009, la initiațiva Mariei Culescu, după ce aceasta a fost diagnosticată cu cancer. A urmat în Romania, la Institutul Oncologic Fundeni, tratamentul specific bolii, dar, pentru că starea de sănătate nu se ameliora și boala avansa, a fost nevoită să plece la o clinică din străinătate pentru a beneficia de o serie de ședinte Cyberknife. Ajunsă acolo, a văzut diferența dintre posibilitățile oferite pacienților, de sistemul medical din străinatate față de cel românesc.

S-a întors în țară cu dorința de a schimba ceva în bine, însă, conștientizând faptul că, fiind o singură persoană, nu va putea schimba atât de multe lucruri câte și-ar fi dorit, a decis să înființeze un ONG. Astfel, de-a lungul timpului, a încercat să coopteze cât mai multe persoane care să susțină, să se implice și să adere la proiectele inițiate și derulate în cadrul asociației, în beneficiul sistemului medical din România.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kinga Sebestyén (@kingasebestyen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kinga Sebestyén (@kingasebestyen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kinga Sebestyén (@kingasebestyen)

Scrie un comentariu