Stiri Interne

Cum ajută comunitatea Kangoo Jumps copiii bolnavi de cancer sprijiniți de Asociația MAME

Scris de Alexandru Manea

Kinga Sebestyen se implică din nou în sprijinirea campaniilor sociale și donează procente din vânzarea tuturor ghetelor Kangoo Jumps, pe întreaga durată a lunii martie, Asociației MAME, care se implică, de mai bine de un deceniu, în programe de sprijin al copiilor bolnavi de cancer.

Cum ajută comunitatea Kangoo Jumps copiii bolnavi de cancer sprijiniți de Asociația MAME

Kinga Sebestyen se implică frecvent în campanii sociale și umanitare, unul din cele mai dragi proiecte ale sale fiind colaborarea cu Asociația MAME, către care donează anual, din 2010 până în prezent, încasările din urma orelor de Kangoo Jumps, susținute în timpul evenimentului Kangoo Jumps pentru Viață. La fel procedează și instructorii Kangoo Jumps autorizați, din toată țara, dovedind, încă o dată, cât de unită este comunitatea acestui sport.

Anul acesta, evenimentul Kangoo Jumps pentru Viață va avea loc pe 20 și 21 martie, exclusiv online. Kinga Sebestyen a decis ca, dincolo de donațiile strânse în cele  două zile ale evenimentului, să se implice în susținerea Asociației MAME pe întreaga durată a lunii.

Astfel, în luna martie, va dona câte 30 de lei la fiecare pereche de ghete Kangoo Jumps comandate pe www.kangooclub.ro. În plus, cumpărătorul va fi invitat special în grupa Kangoo Jumps for Life 2021, unde poate să partcipe la 100 de clase Kangoo Jumps și va avea parte de multe alte surprize plăcute.

“Luna aceasta, la orice pereche de ghete KJ comandate de pe www.kangooclub.ro vom dona câte 30 lei către programele Asociației MAME de susținere a copiilor bolnavi de cancer. Este o ocazie ideală să faci o faptă bună și să te bucuri în același timp de beneficiul Kangoo Jumps. În plus, la ghetele model KJ PRO7 avem reducere 20% toată luna martie. Vă invit să intrați pe site, să alegeți modelul preferat și împreună vom face o faptă bună!”, declară Kinga Sebestyen.

În ultimii 11 ani, Kinga Sebestyen și comunitatea Kangoo Jumps au organizat, în luna martie, evenimentul caritabil Kangoo Jumps pentru Viață, oferind donații personale și taxa de participare la toate sesiunile de Kangoo Jumps din țară Asociației M.A.M.E., pentru susținerea Centrului Steluțelor, centrul unde sunt îngrijiți copiii bolnavi de cancer.  În acest mod, s-au oferit până acum donații de zeci de mii de euro. Co-organizator a fost, în fiecare an, Maria Culescu, Președinte al Asociației M.A.M.E.

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kinga Sebestyén (@kingasebestyen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kinga Sebestyén (@kingasebestyen)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kinga Sebestyén (@kingasebestyen)

Kinga Sebestyen antrenează online persoane supraponderale, cu probleme ale coloanei

Scrie un comentariu